Kalıtsal Metabolik hastalıklar genetik analizleri
İdrar tarama testleri-organik asit analizleri
Kalıtsal Metabolik hastalıklar genetik analizleri
Kalıtsal metabolik hastalıkların tüm tanısal testleri, tedavi ve izlem
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Kan ve idrar aminoasit analizleri
Lizozomal enzim analizleri
İdrar tarama testleri-organik asit analizleri
mi...r
hocam on numara doktorsunuz tüm doktorlar sizin gibi olsa ve hastalarla bu kadar güzel iletişimde bulunsa
ni...n
İlyas Bey gerçekten çok çok iyi,konusunda uzman,ilgili ve idealist bir doktor.Yardımlarından ve ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum.Bir şekilde karşılaşırsanız sizde şanslı insanlardan olduğunuzu düşünebilirsiniz.
İlyas Okur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlyas Okur, Çocuk Metabolizma Hastalıkları. Size İlyas Okur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kalıtsal metabolik hastalıkların tüm tanısal testleri, tedavi ve izlem, Kan ve idrar aminoasit analizleri, İdrar tarama testleri-organik asit analizleri, Lizozomal enzim analizleri, Kalıtsal Metabolik hastalıklar genetik analizleri.
İlyas Okur adresi nerede?İlyas Okur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlyas Okur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlyas Okur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlyas Okur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlyas Okur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlyas Okur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlyas Okur hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İlyas Okur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.