Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi
Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu
Barbaros Mahallesi Veysi Paşa Sokak No : 14, Üsküdar
İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi
mu....
Hocamdan Allah razı olsun. Sayesinde yıllardır nedendir anlamadığım yorgunluğum geçti. artık normal yaşamıma döndüm. o kadar doktora gittim ilaçlarımı bırakıp tekrar başlaya başlaya yıllar geçti. inci hocam ilacımın dozunu ayarlamasa hala doktor doktor geziyor olurdum.
ma...ç
İNCİ HANIM BUGÜNE KADAR DEVLET HASTANELERİNDE GÖRDÜĞÜM EN İYİ DOKTOR DİYEBİLİRİM.ANNEM TİROİT HASTASI ANNEMİN SORUNLARINI DİNLEYİP YAPILMASI GEREKEN BÜTÜN TETKİKLERİ YAPTIRDI GERÇEKTEN HASTASIYLA ÇOK İYİ İLGİLENEN BİR DOKTOR KENDİSİNDEN ÇOK MEMNUN KALDIK.HERKESE TAVSİYE EDERİM.İLGİSİNDEN DOLAYI KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.
ze...n
gü...y
ilk muayenemde tanıştım kendileriyle bunca zaman çeşitli hastanelerde muayeneoldum amainci hanım gibi bir hekim görmedim şefkat ve sevgiyle yaklaşıyor hastalarına kendimi hiç bu kadar bir hekim karşısında iyi hissetmemiştim kendilerine burdan teşekkürlerimi bildiriyorum memleketimizim böyle hekimlere ihtiyacı var lütfen değer bilelim
ha...a
hipotiroidi gelişmek üzereyken koruyucu tedavi vermesiyle beni kurtarmış, her zaman güleryüzlü pozitif bir doktor. diğer doktorların aksine bir an önce ilaç yazıp yollamak yerine bana hastalığımı uzun uzun açıkladı. allah başımızdan onun gibi hekimleri eksik etmesin.
İnci Özaslan Alıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İnci Özaslan Alıç, Nükleer Tıp, Adli Tıp. Size İnci Özaslan Alıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu.
İnci Özaslan Alıç adresi nerede?İnci Özaslan Alıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mahallesi Veysi Paşa Sokak No : 14 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan İnci Özaslan Alıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İnci Özaslan Alıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İnci Özaslan Alıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İnci Özaslan Alıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İnci Özaslan Alıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İnci Özaslan Alıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, İnci Özaslan Alıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Nükleer Tıp Doktorları
Bahçelievler Nükleer Tıp Doktorları