Uzm. Dr. İpek Keskin Ankara Üniversitesi - Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

Nakit, Kredi kartı

Nöroloji Randevusu

Alzheimer Takibi +37 daha fazla

Ameliyatta Nörofizyolojik Takip

Ardı Sıra Sinir Uyarımı

BAEP - Beyinsapı İşitsel Uyandırılmış Potansiyelleri

Nöroloji Randevusu

Özel Metropol Hastanesi

Annem ve kendi adıma başvurdum. Baş, ense, ayak ağrısı için muayene olmak istedim. Önerdiği vitaminleri kullanmaya başladım. Bana çok iyi geldi. Vücudumda bazı vitaminlerin eksikliğinden kaynaklıymış. Çok memnunum kendisinden. Annemde demans ve alzheimer hastası, doktorumuzun yanında annem çok mutlu oldu. Ellerini tuttu, kendisini tanıttı, bizi dinledi. Bu şekilde davranması hasta için moral motivasyon kaynağı oluyor. Kendisi bizi çok mutlu etti. Bir hasta ilgi ve alaka bekler, biz kendisinden bunu gördük ve yaşadık.

İpek Hanım hastalarını güler yüzle karşılıyor, çok ilgili ve bilgili. Hastasını rahatlatarak evine gönderiyor. Düşmüştüm, denge bozukluğum vardı. Hocamın tedavisi ve yönlendirmesi sayesinde çok şükür sağlığıma kavuştum. İpek hocam, güler yüzüyle merak ettiğim konuları cevapladı. Odasından çok mutlu olarak çıktım, onu çok sevdim.

C

Annem demans, parkinson ve alzheimer hastası. Kendisine başvurduk. Uyguladığı tedaviden çok iyi sonuçlar aldık. Yürüyemeyen annem şu an kendi başına yürüyebiliyor. İlk defa böyle bir doktor gördüm. Olumsuz hiçbir şeyini görmedim. Masadan kalkıp annemin ayaklarına kadar elledi, muayene etti. Çok ilgili, sabırlı ve bilgili bir doktor. Şefkatli bir şekilde yaklaşıyor, sanki kız kardeşiymiş gibi. Çok memnunuz kendisinden.

O

Hastaneyi arayarak randevu aldım, ilgi alaka daha girişte kapıda başladı ve muayene bitene kadar devam etti. Doktor hanım öyle bir muayene etti ve yaptığı bütün müdahaleleri titizlikle anlatacağım şekilde anlattı ki, hiçbir soru kalmadı kafamda. Vertigo tanısı, 1 aylık ilaç kullanımı ve manevra müdahalesinde bulundu. Yapılacak egzersizleri uygulamalı gösterdi.

Doktorum İpek Keskin'i hastane aracılığıyla tanıdım. İyi ki tanımışım, boyun ağrılarım vardı. Uyguladığı tedavi ve verdiği ilaçlar çok iyi geldi. Kendimi daha iyi hissediyorum. Ayrıca güler yüzlü ve işinde profesyonel olması beni çok rahatlattı. Çevreme her zaman tavsiye ediyorum.

I

Dr. İpek Hanım ile 2 aydır tanışıyoruz. Ellerimde uyuşma sebebiyle gittim ve gerçekten harika bir doktor. Çok ilgili, muayenelerden sonra iletişimi kesmedi, sürekli telefonla aradı. Herkese tavsiye ediyorum.

V
Telefon numarası doğrulandı

Yaklaşık 1 buçuk sene önce tesadüfen randevu alıp gittim. İçeriye girdiğimde benimle gerçekten çok güzel ilgilendiğini gördüm, bu beni mutlu etti. Ellerimin titremesi sorunuydu ve bayağı düzeldi. Hangi psikiyatri ilacını kullanmam gerektiğini ya da hangisini kullanmamam gerektiğini bana açıkladı. Beyin tomografimi çektirdi, leke olduğunu söyledi ve ilgilenerek buna göre ilaç verdi. Keşke burada kalsaydı ama Allah yolunu, bahtını açık etsin. Ben gayet memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim. Kendisi gerçekten çok güzel bir insan.

Telefon numarası doğrulandı

Babam 2008 yılından beri Parkinson tedavisi görüyor. En son uygulanan tedavinin hastalığa iyi gelmemesi ve babamda yürüme zorluğu, konuşma ve hareket bozukluğu başlaması nedeniyle Uzm. Dr. İpek Keskin'e tedavi amaçlı randevu aldık. İlk zamanlardan itibaren doktorumuzun uyguladığı tedavilerin faydasını görmeye başladık. Babamın yürüme bozukluğu ve hareket bozukluğu gözle görülür ve onu iyi hissettirecek düzeyde iyileşti. Sürekli bizlerle iletişim halinde kalarak muayene dışında da tedavi sürecini sıkı bir şekilde takip etti. Tedaviye başladıktan birkaç ay sonra babamın postür bozukluğu, bel ve boyun ağrıları ve kasılmaları için doktorumuz tarafından botoks tedavisine başladı. Bu tedavi ile babamın bel ve boyun ağrıları tamamen geçti.
Uzm. Dr. İpek Keskin'i nöroloji dalında ve özellikle Parkinson hastalığı alanında kesinlikle diğer hastalara ve hasta yakınlarına tavsiye ederim.

Telefon numarası doğrulandı

İpek Hanım'dan çok memnun kaldım. Her yönden bize çok yardımcı oldu. Annem 87 yaşında ve her getirdiğimizde bize büyük bir ilgi gösterdi. Annemin Parkinson rahatsızlığı var ve hafif demans başladı, bu nedenle kendisiyle muayene oluyorduk. Annemin bakımı çok zordu ve her konuda bana yardımcı oldu. İlaçlar konusunda bizzat gidip görüştüğümde de yardımcı oldu. Annemi götürdüğümde öncelik tanıdı ve çok memnun kaldım.

R
Telefon numarası doğrulandı

İpek Hanım'ı çok beğeniyoruz. Kendisi çok iyi, ilgili bir doktor. Her hastasıyla 20 dakikadan fazla ilgileniyordur. Hem el temasıyla hem sohbetiyle hem de sorduğu sorularla hastasını güzel dinliyor. 2 yıldır parkinson rahatsızlığımdan dolayı tedavi görüyorum. Kendisi takiplerimi sağlıyor. İpek Hanım dinleyen, hal hatır soran bir doktor.