Kozyatağı Central Hospital
Kozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19, Kadıköy

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Telefon numarası doğrulandı
Konum: başka bir yer Diğer

Yıllardır korktuğum burun ameliyatimi Irmak Hanım yaptı ve korkularımın ne kadar yersiz olduğunu bana uygulamalı olarak gösterdi. İşinde çok iyi, iletişimi, hastanın ne istediğini anlaması harika ötesi. Sorunsuz,gayet konforlu ve stressiz bir ameliyat süreci geçirdim. Nefes alma sıkıntım artık yok bununla birlikte burun görüntüsünde de rahatsız olduğum kısmı tam istediğim gibi yaptı. İyiki Irmak Hanıma denk geldim. Acaba tereddütü olmadan gönül rahatlığıyla ameliyatinizi olabilirsiniz.

Y
Telefon numarası doğrulandı
Konum: başka bir yer Diğer

Süper ısını gücünü yapan bı bayan aşırı begendım duymadığımı soyledıgım zaman dırek teste yollayıp herseyı kendı yapıp benı güzel bır sekılde evime gondrdı hala duymuyorum ama gerçekten böyle doktorları ıhtıyacı var devletkmın

Konum: başka bir yer

Irmak Hanımı kaleasteatom yani orta kulak iltihabı ile ilgili ziyaret ettim hiç bir bilgi olmadığından bu yorumu yapma gereği duydum. Kendisi gayet güler yüzlü ve devlet hastanesi olmasına rağmen çok detaylı, özel bir hastane doktoru gibi beni bilgilendirdi ve ameliyat için kendisi yardımcı olamasa da farklı bir doktora yönlendirdi. Kendisine çok teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim.