Kozyatağı Central Hospital
- Halk Bankası A.Ş. Mensupları
- Halk Hayat Ve Emeklilik
- Halk Sigorta Tüm sigortaları göster
ha...u
Oğlumuz dogustan sünnetli(hipospadias)onarım ameliyatı sünnet bir arada 11 kasim günü operasyon yapıldı.hocamizdan çok memnun kaldık.pozitif yaklaşımı bizi rahatlattı.alaninda uzman bir insan kendisini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.ayrica hastane personeli de çok kibar ve çok ilgili idi.
na...k
Sadece bu görevi meslek olarak edinmiş biri olarak değil de işini hakkıyla ve gönülden yapan biri.Her iki doğumum da ve gittiğim her kontrolde güleryüzü ve bilgisiyle sürecimize ışık tuttuğu için kendisine minnettarım
Eşimin hamileliği süresince Figen Hoca'ya gittik. Çok güleç ve ilgili bir doktor. Sağ olsun bütün sorularımıza detaylıca cevap verdi. Her konuda merakımızı giderdi. Bebeğin görüntülerine verdiği içten ve sevecen tepkiler insanı ayrıca yüreklendiriyor. Kullanılacak takviyeler konusunda detaylıca bilgi veriyor. Hatta hamilelik sırasında hastalandığından dolayı eşimin ilaç alması gerekti. Her birini tek tek sorduk. Telefondan bile olsa detaylıca cevap veriyor. Ayrıca eşimin normal doğum yapmasına yardımcı oldu. Sürecin en başından en sonuna kadar güzel götürdük. Biz kendisinden memnun kaldık.
el...k
Arkadaş tavsiyesi ile Cengizhan beyle tanıştım. Cengizhan bey Sayesinde Hamilelik sürecim mükemmel geçti. Sezeryan olacağım için endişeli ve tedirgindim , ameliyat fobim olduğu için…
Ama o kadar çok donanım ve bilgi sahibi bir doktor ki , bana büyük bir güven verdi. Ayrıca sakinliği ve ses tonu bile insana ayrı bir güven veriyor.. Ameliyattan sonraki süreçlerde de yanılmadığımı anladım…
Doktorların Piri Cengizhan bey benim şansım, ikinci hamilelik sürecimi de inşallah kendisiyle düşünüyorum, bir ikinci ihtimal benim için zaten yok:)
Ve son olarak benim sloganım şu,
keşke her branştan bir Cengizhan bey olsa……
ku...t
Gökhan hocam muayenesini özenle yapan güler yüzlü yardimsever bir doktor. Bel ağrımın bitmesine vesile oldu
şa...z
İki bebeği olan arkadaşımızın tavsiyesi ile gittiğimiz hocamız bizimde iki bebeğimizin doktoru oldu. Eşimin hem hamilelik süreçleri hem de doğum sonrası kontrol ve yönlendirmeleri ile her daim desteğini yanımızda hissettirdiği için çok şanslıyız. Kendisine emekleri için minnettarız.
se...ç
Bu zamanda tanıdığım; emeğine, bilgisine, aklına en çok güvendiğim ve çok takdir ettiğim sevgili doktorumuz cengizhan bey. iki kızımın doğumunu gerçekleştirdi. Gerek hamilelik süresi,gerek doğum anı ve sonrası icin kendisine minnettarız.ben kişilik olarak stresli, kaygılı biriyimdir, ama gönül rahatliğıyla iki kızımı da sağlıkla kucağima aldim. Kendini bu kadar geliştirmiş, işine hakim , bebeklere sevgiyle mucizeyle bakan bir doktor daha gormedim. Iyi ki varsiniz cengizhan hocam, iyi ki sizi tanımışız
İlk doğumumu Cengizhan Bey de yaptım, 2. kez hamile kalınca da koşarak kendisine gittim, asla farklı bir doktor düşünmüyorum. Gayet ilgili ve sakin bir doktordur. Her aramada yada yazmanız da mutlaka dönüş yapar. Birçok arkadaşımı da kendisine yönlendirdim. Normal doğumu destekler, sadece gerekli ise sizi sezeryana yönlendirir. Böyle doktorlarımız hep olsun :)
ne...i
Bel fıtığı ağrısı için Sevil Hanım'a gittim kendisi bana fizik tedavi verdi. Ağrılarım azaldı fakat tamamen geçmemişti, akabinde nöral terapi, ozonterapi gibi enjeksiyonlar uyguladı ve ağrılarımdan tamamen kurtuldum. Ayrıca menisküs ağrılarım için prp seansları uygulandı. Enjeksiyon korkum olmasına rağmen tüm bu seansları çok rahat atlattım eli çok hafif. Uygulama esnasındaki yaklaşımı ve sabrı pssikolojik rahatlama sağlıyor zaten.Her türlü tedavi yöntemini denedi ve rahatsızlıklarım geçene kadar ki sürede hep takipteydi. Hastalarına yaklaşımı muazzam.
i̇...
10.10.2023 tarihinde sezeryan doğum ve miyom ameliyatım gerçekleşti. Kendisi ile yollarımızın kesişmesi ilk gebeliğimi yaşadığım 2022 Mart ayına rastlamaktadır. İlk gebeliğim düşük ile sonuçlandı ama benim düşük yapmama benim ve ailem kadar üzülen bir doktordur kendileri. İkinci gebeliğimde de kafamda hiçbir soru işareti ve endişe olmadan direkt kendisinin kapısını çaldım. Gebeliğimin ilk aylarını düşük riski ile geçirdim ama işinin o kadar ehli bir doktorum vardı ki bu riski beni strese sokmadan anlatarak bilgi vererek sakin ve soğuk kanlılıkla e karte edip bebeğimi sağlıkla kucağıma almama vesile oldu. Sezeryan operasyonumu yaptıktan sonra birçok doktorun cesaret edemeyeceği miyom alma operasyonu beni aileme ve bebeğime sağlıkla kavuşturdu. Operasyon öncesi ve sonrası devamlı yanıma gelmesi durumumu tekrar tekrar kontrol etmesi kendisini seçmekte ne kadar doğru karar verdiğimi bir kez daha kanıtlamış oldu.
Kozyatağı Central Hospital, Kadıköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kozyatağı Central Hospital, Kadıköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Fizik Tedavi Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, İç Hastalıkları Uzmanı, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Dermatolog, Nörolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göz Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Nefrolog, Gastroenterolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Kozyatağı Central Hospital hangi hizmetleri sağlıyor?Kozyatağı Central Hospital, toplam 168 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Apgar Skoru, Büyüme Hormonu Testi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Fototerapi, Hemaferez, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü.
Kozyatağı Central Hospital adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kozyatağı Central Hospital online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kozyatağı Central Hospital kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kozyatağı Central Hospital bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kozyatağı Central Hospital ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kozyatağı Central Hospital kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kozyatağı Central Hospital ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Kozyatağı Central Hospital hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kozyatağı Central Hospital nerede?Kozyatağı Central Hospital adresi Kozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19 Kadıköy şeklindedir.
Kadıköy bölgesindeki Psikolog klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Radyolog klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Ortodontist klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Daha fazla (15)İstanbul bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Küçükçekmece bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri