Hakkı Yeten Caddesi Fulya Aşçıoğlu Plaza No:17/10 D:21 Fulya Şişli, İstanbul
e....k
Yaklasik 3 yil once hocamiz neredeyse tamamen bitmis olan sag diz kikirdagim icin kok hucre tedavisi uyguladi. Cok basarili sonuclandi.Onun sayesinde su an yuruyebiliyorum. Bu ulkede yetismis nadir doktorlardan biridir kendisi. Binlerce kere tesekkurler Allah bin kere razi olsun.
ne...k
Öncelikle Işık Akgün hocamıza annemin ameliyatından önce ve sonrasında gösterdiği ilgi ve alakasına aynı anda gerçekleşen iki diz protez ameliyatındaki başarısına sonsuz teşekkürler. Uzun yıllardır çektiği ağrılardan bir türlü karar verilemeyen bir ameliyat farklı doktorlar farklı yorumlardan sonra ışık Hocamızın deneyimli bir hekim ve samimi ayrıca hastayı rahatlatıcı davranışları annemizin karar verip ameliyata evet demesinde en büyük etken oldu. Ameliyat sonrası 20. Gün tek değnekle kontrole gitmesi ve 3. Ayın sonunda neredeyse tamamen iyileşmiş ve yardımsız hale gelmesi bizleri çok mutlu etti . Hocamıza ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız..
i̇...r
Öncelikle hocamız bayan değil, baydır. Kendisine gittiğimde tam 3 ameliyat geçirmiştim. Belki de yapılacak hiç bir şey yoktu. Allah'ın izniyle başarılı bir ameliyatla diz kapağı yırtığımı tedavi etti. şimdi çok daha iyim kendisine şükranlarımı sunuyorum.
ob...o
Işık hocamı anlatmaya kelimeler yetmez. Çok çok iyi bir doktordur. Ellerin dert görmesin hocam. Dizim sayesinde çok daha iyi şimdi dahada iyi olacak inşallah.
kf...f
Kimsenin ilgilenmediği kadar ilgilendi benimle sağolsun. Çokkk iyi bir doktor
ah...y
Prof.Dr.Işık Akgün, ellerin dert görmesin sevgili abim. Konusunda Türkiye değil dünya da yeri olan bir hekimdir. Diz tedavisi konusunda hiç düşünmeden tercih edeceğiniz ve sonucuna inanamıyacağınız bir hekimdir.
lü...k
6 yıl önce minüsküs ameliyatı oldum. Ogüne kadar çektiğim ağrılar sona erdi.Ameliyat esnasında kıkırdaklarla ilgili iyileştirmeler yapıldı.Daha sonra iğne veglokosaminle desteklendi.ameliyattan 4 ay sonra ayaktaydım ve bugüne kadarda büyük bir sorun yaşamadım.Sevgili Işık hocama sonsuz teşekkürler.Bu gün aynı sorunu taşıyan çok yakın bir arkadaşıma Hocamızı önerdim ve bu vesile ile internetten sayfaya girme isteği duydum. Ona kök hücre çalışmalarında başarılar diliyorum.Şifa veren elleriniz ölmesin hocam.
Işık Akgün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Işık Akgün, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Işık Akgün adresi nerede?Işık Akgün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cemil Aslan Güder Sok.No:8 İstanbul
- Hakkı Yeten Caddesi Fulya Aşçıoğlu Plaza No:17/10 D:21 Fulya Şişli İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Işık Akgün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Işık Akgün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Işık Akgün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Işık Akgün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Işık Akgün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Işık Akgün hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Işık Akgün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları