s....ö
Hipofiz tümörüm vardı 3 adet 2014-2017 yılları arasında ameliyat olmam gerekiyordu doktor beyin bilgisi ve tecrübesi sayesinde ameliyat olmadan bu hastalıktan kurtuldum . Kendisine minnettarım..
Arkadaşlar ben ileri derecede bel fıtığı hastasıydım (sol siyatik sendromu)
Sol ayağımı hiç kullanamıyordum
Ne ilaçlı yedavi nede fizik tedavi bir işe yaradı
O dönemlerde bir dostum ismail beyi tavsiye etti 1995 yılında
O zaman yeşilyurt devlet hastanesinde
Kendisiyle görüştüm muayene oldum ve 10 gün içinde hastaneye yattım ve ameliyat oldum
Eve geldim sanki yeniden doğmuştum
Ayağım geri gelmiş tüm ağrılarım hissizlik olan bölgeler düzelmişti.
Dr ismail akkol gerçek bir efsanedir
Kendisine şükranlarımı iletir
Daimi başarılarını dilerim
Hiç düşünmeden ismail beye gidin.
di...m
Menengiom amiliyatı çok yaygın durumdaydı 0 hasar ile ayağa kaldırdı kendisine minnattarım bugün nefes alabiliyorsam kendisinin ve ekibinin titiz çalışması ile başarılmıştır sonsuz teşekkürler iyiki varsınız ve iyiki size rastlamışım ❤️
fu....
Kesinlikle hiç düşünmeden karar verilecek tekkk doktor boyun fitigi ameliyatinda başarılı bilgili Allah razı olsun 5 saatlik bir ameliyatı başarılı bir şekilde tamamladı Allahin izni ile.
me...t
kesinlikleee tavsiyeee ediyorummmm!!!!! benii çokk büyükk derttennn kurttardıı alllahh ondan sonsuzzkeree razı olsunn dahaa yaşım 18 belimdee tümör vardıı vee çokkk risklii bii durumdaydımm inanın ameliyat olmadann öncee yürümektee ayakta durmakta oturmmkta ani harekette bilee acılarr içindeydimm buu doktoruuu allahh karşımaa çıkardııı onaa sonsuzz dualarımıı yolluyorummm . vee kesinlikleee çokk amaa çokk iyii bi doktorrr ameliyatım tamm 8 saaat sürdüüü amaa şuann allahımaa binlercee kezz şükürlerr olsunkii çokk iyimmm .
İsmail Akkol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Akkol, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
İsmail Akkol adresi nerede?İsmail Akkol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Saim Çıkrıkçı Cad.No:59 Karabağlar
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Akkol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Akkol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Akkol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Akkol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Akkol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Akkol hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, İsmail Akkol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Beyin Ve Sinir Cerrahları
Torbalı Beyin Ve Sinir Cerrahları
Menemen Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gaziemir Beyin Ve Sinir Cerrahları
Narlıdere Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (7)Karabağlar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Karabağlar bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Karabağlar bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Karabağlar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Karabağlar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Karabağlar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Karabağlar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Karabağlar bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Karabağlar bölgesinde SGK kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Karabağlar bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Karabağlar bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Karabağlar bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları