Uzm. Dr.
Göğüs Hastalıkları, Kupa Terapi (Hacamat), Ozon Terapi
Pendik 1 adres
Fevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Medipol Üniversitesi Getat bölümünde Hacamat ve ozon tedavisi alanlarında eğitim gördüm. Geleneksel ve tamamlayıcı tıp alanlarına merak salarak emekli olmama birkaç yıl kala, kamu görevimden ayrıldım. Sultanbeyli, İstanbul'da bir muayenehane açtım. Astım, çocuk astım, alerji, sinüzit, mevsimsel alerjik rinit, pnomoni, zatürre, amfizem, bronşektazi, solunum hastalıkları alanlarında çalışmalar yapmaktayım.
ci...n
Bu gün yani 10.10.2022 tarihinde hocamızı gogus ağrısı nedeniyle ziyaret ettim. Gercekten bu kadar ilgili, hastasina detaylı bilgi veren , bu kadar sevecen bir doktor ile ilk defa tanışma fırsatım oldu. İyiki böyle doktorlarimiz var.
Hasta
Covid e bağlı zatürre teşhisi konulmuştu ve ismail hocanın tedavisiyle o günleri geride bıraktık alanın da uzman ve ilgili bir doktor
r.....
İsmail Bey iyi bir doktor, yeni hacamat terapi oldum memnunum. Herkese tavsiye ederim. Omuz ağrılarım vardı ağrılarım gitti, belimde ağrılarım vardı onlar da gitti iyiyim. İsmail bey göğüs hastalıkları doktoru memnunum herkes görünebilir.
İsmail Bey'e hacamat terapisi için gittiğimde hem uyguladığı teknik itibari ile hem de ilgi ve alaka itibari ile memnun kaldım. Bu anlamda çevremdeki arkadaşlarıma da İsmail Bey hakkında bilgilendiriyorum.
Uzmanlığından ve güler yüzünden ilgisinden memnun kaldım. Hacamat için gittim gayet uzman müdahalesini yaptı ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Hocamızdan çok memnun kaldım, hizmetinden davranış olsun doktorum güler yüzlü insan yetiyor. Kızım hacamat yaptırdı. Yeni olduk tedavimizi hocamızdan memnun kaldım, hacamat süreçlerini güzel takip ediyor bir sıkıntımız yok.
o.....
Ben memnun kaldığım için herkese öneriyorum. Yaptığı işlerden dolayı tercih ettim. İsmail Bey'e sırtımdan hacamat yaptırdım, ablam da yaptırdı hatta birçok kişiyi de yönlendiriyorum alanında uzman. Aldığım hizmetten yaptığı işten ve ilgiden memnun kaldım.
z.....
4 sene önce tavsiye üzerine İsmail Bey'i tanıdım onun yönlendirmesiyle 49 sene sigara içtiğim halde hiç içmemiş gibi sigarıyı bıraktım, içmeyi düşünmüyorum sigaradan tiksiniyorum, spora başladım hayata geri döndüm geçen gün muayenesinde ziyaret edip hacamat oldum. Normal olan tansiyonum 17'den 15'e düştü. Şuan 1000 adım hiç dinlenmeden yürüyebiliyorum. 62 yaşındayım iyi ki tanımışım İsmail Bey benim aile fertlerimden biri gibi ne zaman ihtiyaç duysam ben her zaman koşmaya hazırım. Gerçekte samimi hastasına kendi evladı gibi sahip çıkan hastasının yaşına başına bakmadan gerçekten sahip çıkan bende ona verdiğim sözleri tutarak doğru yolu bulup sağlığıma kavuştum.
k.....
Hacemat terapisi için tercih ettim 1 ay önce de gitmiştim o zaman sırtımdan yaptırdım bana çok iyi geldi. Çok memnun kaldım, sırt üstü yatamazken şimdi rahatım 1 ay sonra bacaklarımdan oldum inşallah bacaklarıma da iyi gelir. Hacamatla sırtımdaki ağrılar gitti, yatamıyordum yatabiliyorum yürüyemiyordum yürüyebiliyorum. 6 ay sonra da başımda ağrılar oluyor bunun içinde tekrardan gideceğim.
Doktorumuz çok iyi doktor, çok memnunum ben egzema hastasıyım kendisine kupa terapisine gittim 1 ay dolacak ve yaptıktan hemen sonra etkisini gösterdi çok güzel sonuçlar aldım. 2.'ye terapiye gideceğim vücudumdaki yaralar söndü iyileşmeye başladı ve ben bunu bu hastalığı 20 senedir çekiyorum ama doktorum İsmail Bey'le birlikte inşallah son bulacak hastalığım kendisiyle tedaviyi ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum sedef egzema hastaları kupa tedavisiyle şifa buluyor.
İsmail Aksöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Aksöz, Göğüs Hastalıkları, Kupa Terapi (Hacamat), Ozon Terapi. Size İsmail Aksöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
İsmail Aksöz adresi nerede?İsmail Aksöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Aksöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Aksöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Aksöz hangi dilleri konuşuyor?İsmail Aksöz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İsmail Aksöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Aksöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Aksöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Aksöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, İsmail Aksöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bağcılar Göğüs Hastalıkları Doktorları
Kocaeli Göğüs Hastalıkları Doktorları
Güngören Göğüs Hastalıkları Doktorları
Tuzla Göğüs Hastalıkları Doktorları
Daha fazla (13)Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Pendik bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Pendik bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları