tu...n
Kızımda küçük bir skolyoz başlangıcı var bugun o sebepten İsmail beye gittik bugüne kadar gittiğim en ilgili en ufak detayı dahi atlamayan ve her sorumuza itinayla cevap veren bir doktor teşekkürler İsmail bey
ay....
İsmail bey bileğimde oluşan Radius Alt Uç parçalı kırığı nedeniyle ameliyatımı gerçekleşti ve 40 günde elimi / bileğimi tamamen kullanabilir duruma geldim. Tüm aşamalarda detaylı bilgilendirmesi ile de hızlı / sorunsuz bir netice aldım ve çok memnun kaldım.
re...m
Üç sene önce anneme protez takıldı mükemmel bir netice aldık. Bu sene diğer ayağına protez takıldı mükemmel bir netice. Bu arada annem 83 yaşında Allah razı olsun sizden İsmail Bey. Çok iyi bir Doktor ve insan.
pe...n
Ben kızımın bacağı kırıldığında özel bir hastanede muayene ve müdahalesini yaptırdım ancak çok memnun kalmadığım için alçısını kontrole ismail beye (aslında tesadüfen kendisine götürdüm herhangi bir tavsiye üzerine değil) götürdüm.Saat akşam 18.00 civarıydı ve polikliniğin bulunduğu koridor full dolu idi.Doktor bey tüm bu kalabalığa rağmen çok ilgili ve kibar bir şekilde kızımın kontrolerini yaptı ve biz hastaneden ayrılırken mutlu ve yapılandan emin şekilde ayrıldık ben kendisine teşekkür ediyorum.Bende devlet memuruyum hastaneye giitiginizde doktorların size bağırmasının ters davranmasının aslında normal olduğu çok yoruldukları söyleniyor ki hepimiz yoruluyoruz eminim İsmail Beyde yoruluyordur ancak hastasıyla ilgilenirken kendi evladıyla ilgileniyormuş gibi yaklaştı.Benim hastane ve doktorları sevmeyen11 yaşındaki kızım lütfen anne kontrole ve alçımı açtırmaya aynı doktora gidelim diye sürekli hatırlatıyor
fa...u
Annem 85 yaşında kalça kemiği kırılmış özenle ameliyat etti her aşamada ilgilendi şu an yoğun bakımdan çıktı dinleniyor heraşamda ilgilendi bilgilendirdi çok teşekkürler
se...a
ismail bey bundan 2 ay önce annemi menisküs ameliyatı etti ve 1 hafta içinde şikaytelerinin geçeceğini söledi.. haklı çıktı bi hafta sonra ağrıları azaldı ve şuan 3 yaşindaki torununun arkasından kosturuyor...
İsmail Aygan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Aygan, Ortopedi Ve Travmatoloji.
İsmail Aygan adresi nerede?İsmail Aygan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hüdavendigar Mah. 2, Nazlı Cad, Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Aygan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Aygan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Aygan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Aygan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Aygan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Aygan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, İsmail Aygan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları