Fakülte Kurulu Üyeliği; Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Askeri Tıp Fakültesi, 2015-2016.
Ders kurulu Üyeliği; Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Tıp Fakültesi, 2016.
10. Bilimsel ve Mesleki Kuruluşlara Üyelikler
Türk Cerrahi Derneği Üyeliği,
Türk Kolorektal Cerrahi Derneği Üyeliği,
Türk Organ Nakil Koordinasyon Derneği Üyeliği,
Ankara Meme Cerrahisi Derneği Üyeliği,
Türk Endokrin Cerrahisi Derneği Üyeliği.
European Society for Surgical Research Üyeliği.
11. Ödüller
11.1.Özerhan İ, Peker Y.,Kaymakcıoglu N., Zeybek N., Harlak A., Öztürk E., Kutlu O.,
Tufan T. “Effectiveness Of Gracilis Transpostion İn Treatment Of Fecal Incontinence”, (11th
Congress Of Balkan Military Medical Commitee, En İyi Sözlü Bildiri Ödülü, Greece 2006)
11th Congress Of Balkan Military Medical Commitee, Athens, Greece, 2006.
11.2. Öztürk E, Yıldız R, Ayan A, Özerhan İ.H.,Görgülü S, Balkan M, Tufan T. ‘’RadioGuided Occult Localization for Non-Palpable Breast Lesions’’ The Most Outstanding Poster
Presentation (En İyi Poster Bildiri Ödülü) 14th Congress of Balkan Military Medical
Committee, Bulgaria, 2009.
11.3. Özerhan İ, Can Mehmet Fatih, Emin Lapsekili ; ‘’SVB-05 Laparoskopik Hiler
Diseksiyonla Kese Koruyucu Karaciğer Sağ Posterior Sektörektomi: Cerrahi Teknik’’
Ulusal Endoskopi Laparoskopi Derneği Kongresi, Cerrahi Kongre Video Birinciliği, 2015
Genel Cerrahi Randevusu
Gastroskopi
Guatr Ameliyatı
Karaciğer Cerrahisi
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
Kolektomi (Kalın Bağırsağın Çıkarılması)
Kolektral Cerrahi
Yutulabilir Mide Balonu
Zehirli Guatr Ameliyatı
İç Guatr Ameliyatı
s....k
18.05.2023 tarihinde endoskobi yapılarak hocamız tarafından ön tanı "MİDE KANSERİ" olarak tasdik edildi ardından tomografi ve biyopsi patoloji alınarak ve patoloji sonucu bekledimiz esnada hocam zaman kaybı olmamak adına port kateter taktı hocamıza tüm içtenlikle güvenerek, ardından 6 kez kemoterapi ilacı alındı ve cerrahi boyutu onaylandı,"Mide Total alındı" ameliyattan çok korkuyordum babam için elinden gelen tüm herşeyi yaptı hocamız, ameliyat başarılı geçti güzel nitelendirildi babamın sağlığı iyiye gidiyor artık çok şükür.
Hocamızı anlatmakla bitiremem okadar güzel yürekli hocam'ki her gördüğümüz esnada tebessümle yürekten emanet oluyoruz ve babam İsmail hocam için ne gelirse hocamdan gelsin der adamcağız hocamı gördükçe rahatlıyor babamın hayaline umud olan hocam, Allah razı olsun Ailecek, aynı zamanda sığınabildiğimiz bir liman oldunuz, her zaman yanımızda olduğunuz sıkıntılarımızı çözdüğünüz ve bize mutluluk verdiğiniz için size minnettarlığımızı ifade ediyoruz.
ze...r
Doktor Bey, beş yıl önce oğlumun fıtık ameliyatını kapalı olarak başarıyla gerçekleştirdi. İyi ki varsiniz! Saygı ve minnetle…
o.....
İleus (bağırsak tıkanması) şikayetiyle Devlet Hastanesinde bir haftalık sürede şifa bulamadık ve ameliyat önerisinde bulunuldu.Araştırmalarımız sonucunda hocamıza gittik.2 günlük ilaç tedavisiyle sorunun çözüleceğini öngörüyorum dedi ve dediği gibide oldu.Ameliyata gerek kalmadan tedavimi oldum.Muayene süresince her detayı ayrıntılı anlattı ve ilgilendi.Hocamızdan çok memnun kaldık.Bir daha cerrahi gerektiren bir durumumuz olduğunda gideceğimiz ve yakınlarıma önereceğim bir hekim.Bilgisi, tecrübesi ve emekleri için teşekkür ederiz.
zş...b
Apandist ameliyatı sonrasında gittim İsmail Hakkı Bey'e. Her sorumu ayrıntılı cevapladı, ilgilendi ve çok kibar bir biçimde muamele etti. Ameliyat sonrası oluşan durumlarım için verdiği ilaçlar da çok iyi geldi. Sakin ve naif tavrı tüm endişelerimi silip attı. Kendisi hakkında daha önce yazılmış yorumları okumuştum gerçekten de hiç yanıltmadı. Allah göstermesin tabi ama bir daha genel cerraha işimiz düşecek olsa İsmail Hakkı Bey'den randevu almak isterim.
su...
Sevgili hocam. Safra kesesi ameliyatı oldum. Çok rahat geçti. Aynı gün eve geldim. Herşey için teşekkür ederim hocam.
ça...i
Değerli Hocam babamın(Hasan Yeni) bu şubat ayında mide kanseri teşhisinden dolayı ameliyatını yaptı. Uzmanlığı, ilgi ve alakası her şeyden önce insanlığıyla harika bir doktor. Gönül rahatlığıyla kendisine başvurabilirsiniz.
ay...r
Bugün eşimin üç gündür karnının sağ tarafında olan ağrısı için Lokman Hekim hastanesine gittik İsmail hocamızla tanıştık. O kadar güler yüzlü ve ilgiliydi ki her detayı ayrıntılı olarak bize anlattı. Bizim için hangi tedavi şekli uygunsa ona göre yardımcı oldu. Kendisinden çok memnun kaldık. Rabbim bir daha böyle bir sıkıntı vermesin inşallah. Ama eğer bir rahatsığımız olduğunda her zaman gideceğim ve çevreme önereceğim bir doktor kendisi. Emeği için çok teşekkür ederiz
mü...e
Gülhane’de iken düzensiz sınırlı kitlemi takip altına alan sayın hocam beraberinde başlayan göbek iltihabı problemimi de devraldı ve Lokman Hekim Hastanesi Sincan şubesinde ameliyatımı yaptı. Ameliyattan sonra önceki ağrılarım kadar bile ağrım sızım olmadı. Hem ameliyat yerinin görünümü hem ameliyatın başarısı son derece iyi. hastalığımı açıklayıp tahminlerini tek tek not alarak ameliyatta neler yapacağını çizerek gösterdi. Yüksek ihtimalle şu dedi ve dediği gibi çıktı. Allah iyi ki onunla karşılaşmayı bana nasip etti. Teşekkür ederim her şey için. İyi ki varsın dünyanın en tatliş hocası: Doç. Dr. İsmail Hakkı Özerhan( kendisi artık lokman hekim üniversitesi hastanesinde )
mü...e
Gülhane’de iken düzensiz sınırlı kitlemi takip altına alan sayın hocam beraberinde başlayan göbek iltihabı problemimi de devraldı ve Lokman Hekim Hastanesi Sincan şubesinde ameliyatımı yaptı. Ameliyattan sonra önceki ağrılarım kadar bile ağrım sızım olmadı. Hem ameliyat yerinin görünümü hem ameliyatın başarısı son derece iyi. hastalığımı açıklayıp tahminlerini tek tek not alarak ameliyatta neler yapacağını çizerek gösterdi. Yüksek ihtimalle şu dedi ve dediği gibi çıktı. Allah iyi ki onunla karşılaşmayı bana nasip etti. İyi ki varsın dünyanın en tatliş hocası: Doç. Dr. İsmail Hakkı Özerhan( kendisi artık lokman hekim üniversitesi hastanesinde )
ta...i
Sayın Doç.Dr.İsmail Hakkı Özerhan eşim Mürvetin muayane tedavi ve ameliyatında bulundu.Hastasına insancıl yaklaşımı ,ayrıntılı bilgilendirmesi , incelikli yaklaşımı ,ameliyat ve sonrasında duyarlı davranışı ile bizleri çok mutlu etti. Görebildiğimiz kadarı ile alan bilgi ve becerisi de çok iyiydi.Kendisine müteşekkiriz.Herkese gönül rahatlığı ile önereceğimiz,bir doktor..TAHİR DEVECİ
İsmail Hakkı Özerhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Hakkı Özerhan, Genel Cerrahi. Size İsmail Hakkı Özerhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Meme Koruyucu Cerrahi, Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi, Lazerle Hemoroid Ameliyatı, Stapler Hemoroidopeksi, Safra Yolu Tıkanıklıkları Tedavisi, Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi, Laparoskopik Mide Kanseri Ameliyatı.
İsmail Hakkı Özerhan adresi nerede?İsmail Hakkı Özerhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Polatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah. Sincan
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Hakkı Özerhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Hakkı Özerhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsmail Hakkı Özerhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsmail Hakkı Özerhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İsmail Hakkı Özerhan hangi dilleri konuşuyor?İsmail Hakkı Özerhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İsmail Hakkı Özerhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Hakkı Özerhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Hakkı Özerhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Hakkı Özerhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, İsmail Hakkı Özerhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İsmail Hakkı Özerhan hangi sigortaları kabul ediyor?İsmail Hakkı Özerhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Sincan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Sincan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Sincan bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Sincan bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Sincan bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Sincan bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Sincan bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Genel Cerrahlar
Sincan bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar