i̇...k
Doktorlarımız mezun oldukları okullara ve hasta yorumlarına bakarak seçerim, İsmail bey için olumsuz yorumlar da vardı ama Ankara Tıp Fak. ve Hacettepe ağır bastı, kendim tecrübe etmek istedim. Yapılan olumsuz yorumlarla ilgisi yok. Bir kere kibar, konuşurken göz teması da kuran ve hastanın hikayesini iyi alan bir hekim. Beni dinledi, ayak bileğindeki problemli bölgeye baktı, röntgen çekimine havale etti, röntgen sonucu çıkar ćıkmaz hemen aldı, sorunumu bir ayak-bacak maketinde göstererek izah etti, diğer yandan sakinliği ile içimi de rahatlattı, ilaçlarımı yazdı. İsmail beyin muayene odasından gayet mutlu ayrıldım, tavsiye ederim...
ha...a
bır kez topuklarımdan gitmiştim hiç memnun kalmadım elınde telefona baktı yanşlıkla 5-6 ay sonra bır kez daha randevu aldım görunce tanıdım aynı şekıl de önunde telefon var dı oturmam la kalkmam arasında 1 dk yoktu bıle 2 numara recete yazdırdı yazdırdı ilaçlar da 3-4 eczenye sordum yoktu.
k_...t
Sağ bacağımda ki ağrı yüzünden gitmiştim. İçeri girdiğim ilk andan beri ne yüzüme baktı ne de kafasını telefonundan kaldırdı. Toplasan 2 dk sürmemiştir zaten. Yaşına hürmeten daha tecrübeli olacağını düşündüğüm için gitmiştim. Pişman oldum.
ş....t
Annemin yanında gittim, kolunda şişlik şikayetiyle gitti suratına bile bakmadan telefonla uğraşıp ilaç yazdı, şişliğe dokunmadı bakmadı bile, odada 1 dakika bile kalmadık ve hastaneye de çok geç geldi kağıda yığılma oluştu
se...l
Gerçekten çok mutlu, çok güler yüzlü bir doktor. Bir kere gittim??, bir daha başkasına gitmem. Ayrıca bir diz ameliyatına tanık oldum gerçekten çok müthiş yani. Çok beğendim. Kesinlikle bizimlesin.
İsmail Mutlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Mutlu, Ortopedi Ve Travmatoloji.
İsmail Mutlu adresi nerede?İsmail Mutlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mah. Aziziye Cad.No:86 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Mutlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Mutlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Mutlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Mutlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Mutlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Mutlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, İsmail Mutlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 2.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları