Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
za...ş
Oral Bey 2011 yilinda babama by-pass operasyonu 3 defa diyaliz için stent operasyonu ve bir defa damar yırtılması sonucu operasyon yaptı, operasyon öncesi ve sonrası bize ve babama olan yakınlığı ve her konuda ve her zaman yardımı çok iyiydi. Bu sebeple kendisine gerçekten minnettarım. Allah kimseyi hastaneye düşürmesin inşallah ama başımıza bir hastalik geldiğinde de Oral Bey gibi hem işinde iyi hem de kendisi iyi hekimlerle karşılaştırmayı nasip etsin.
hu...n
op.dr ismail oral hastaoğlu ,op.dr hamdi toköz hocalarıma cok tesekkür ediyorum.4 damarım baypass yapıldı,hastahanede süper bakım ile eve gönderildim allaha şükür cok iyiyim.Sağlıklı günler diliyorum
hüseyin arslan (pehlivan)
ce...y
oral bey sizin insan sağlığına verdiğiniz katkıyı kelimelerle izah etmek çok zor.sizin gibiler çok az gelir.o güzel elleriniz dert görmesin.selamlar
in...k
İsmail oral bey, bilginiz, deneyimleriniz, kişiliğiniz hastaya ve yakınlarına yaklaşımınız güleryüzünüz bizleri öyle memnun ettiki.... babamı ikinci kez hayata döndürdünüz 2008 de bypass ve 22 ekim 2012 de şah damarı ameliyatı sonsuz teşekkürler. bayramda bile hastalarızla ilgilenmeniz gerçekten övgüye değer. iyiki varsınız
fe...u
FUAT BEY,ORAL BEY VE HAMDİ BEY.BABAMIN VE K.PEDERİMİN BYPASS AMELİYATLARINI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİNİZ VE ONLARI SAĞLIĞINA KAVUŞTURDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN..
öm...n
oral bey fuat bey hamdi bey beni hayata döndürdü riskli bir ameliyatım vardı koşuyolu siyami hersek hastaneleri bu riski almadı cesaret edemediler ama ben hocalarım sayesınde ameliyat oldum cok şukur ıyıyım tum personele tesekkurler..
İsmail Oral Hastaoglu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Oral Hastaoglu, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size İsmail Oral Hastaoglu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu.
İsmail Oral Hastaoglu adresi nerede?İsmail Oral Hastaoglu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Oral Hastaoglu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Oral Hastaoglu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Oral Hastaoglu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Oral Hastaoglu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Oral Hastaoglu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Oral Hastaoglu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, İsmail Oral Hastaoglu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İsmail Oral Hastaoglu hangi sigortaları kabul ediyor?İsmail Oral Hastaoglu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kalp Ve Damar Cerrahları
Gebze Kalp Ve Damar Cerrahları
Beykoz Kalp Ve Damar Cerrahları
Beylikdüzü Kalp Ve Damar Cerrahları
Sarıyer Kalp Ve Damar Cerrahları
Daha fazla (13)Ümraniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ümraniye bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ümraniye bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ümraniye bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ümraniye bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ümraniye bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ümraniye bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ümraniye bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ümraniye bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları