Genel Cerrahi Randevusu
Genel Cerrahi Randevusu
Korukent Mahallesi 96015. Sokak, Toroslar
Mersin Şehir Hastanesi
il...z
İsmail zeyrek hocamdan annemin nayişe öz'ün hem tedavi ameliyat ve sonrasında zor dönemmizde hep yanımızda olması bize açıklıyıcı bilgiler vererek rahatlaması bayram tatilinde olmasına rağmen hastam yoğun bakımda ben ziyaretine gelecem diyerek annemi kontrol etmesi hocam hakkınızı ödeyemiyiz dediğimizde benim görevim demesi si nerseniz diyin sizin hakkınızı ödeyemeyiz çok teşekkür ediriz İlknur recep savaş
se...n
Sayın İSMAİL ZEYREK hoca ilk andan itibaren kendisine olan güveni bize vermiş olduğu güven sonuna kadar haklı çıktı.Babamın İNGUİNAL HERNİ ameliyatını başarıyla geçti sonsuz teşekkürler Saygılar
İsmail Zeyrek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Zeyrek, Genel Cerrahi. Size İsmail Zeyrek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu.
İsmail Zeyrek adresi nerede?İsmail Zeyrek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Korukent Mahallesi 96015. Sokak Toroslar
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Zeyrek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Zeyrek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Zeyrek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Zeyrek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Zeyrek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Zeyrek hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İsmail Zeyrek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.