Merkez Karadeniz Teknik Üniversitesi, Farabi Cd. No:42A, Trabzon
fa...u
ismet hocamla 5 yıllık bir tanışma sürem oldu kendisini tek kelime ile halk adamı ,sağlık adamı değerli insan diye nitelendirebilirim kendisine saygı duyuyorum vermiş olduğu hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür ederim
c ...b
ben ismet hocanın öğrencisiyim ve bunu bütün kalbimle söylüyorum ki hayatımda onun gibi doktor hoca ve insan görmedim biz onu o kadar seviyoruz ki kendi aramızda ona halk adamı anlamına gelen "halk ismet hoca" diyoruz hastalarına ne güzel davranıyor ne güzel insan bunu başka hoca için demem iyiki onun öğrencisiyim:)))))))
me...a
Dört dörtlük bir hekim ve insandır.Allah kendisinden razı olsun.
İsmet Durmuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmet Durmuş, Kardiyoloji.
İsmet Durmuş adresi nerede?İsmet Durmuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Karadeniz Teknik Üniversitesi, Farabi Cd. No:42A Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmet Durmuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmet Durmuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmet Durmuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmet Durmuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmet Durmuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmet Durmuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İsmet Durmuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.