Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Dent Ankara Diş Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Uyutarak (Sedasyon) Diş Tedavisi
X-Ray
İmplant
Dent Ankara Diş Kliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
ye...
Kızımın diş plak kontrol randuvusuna gittik. Tedavi sürecimiz devam ediyor. Kaan Hoca ile çok yol ilerledik.Endişelerimiz giderildi. Kendisine çok teşekkür ederiz. Ayrıca çalışan asistanlar çok nazik ve güleryüzlü bu süreçte bize gösterilen ilgi için ayrıca teşekkür ediyorum.
d....s
Dislerimdeki problemlerden oturu Kaan bey bana 1 adet kanal tedavisi ve 7 adet dolgu uyguladi. Bu surec icerisinde kendisi hep guler yuzlu ve samimi bir sekilde butun sorularimi ve kaygilarimi cevaplandirdi. Tedavi suresi sirasinca hic bir agri veya problem yasamadim. Kaan beyi ve Dent Ankara klinigini kesinlikle herkese oneriyorum.
Kendisinde çok memnun kaldım gayet iyi kısa süre de işlemimi tamamladı şuan da memnunum. Alt dişlerimdeki kaplama ve köprü vardı diş etleri çekilmişti onların yerine yenisi yapıldı. İşlem öncesinde bilgilendi. Kendisine çok teşekkür ederim.
İmplant tedavi ve kaplama tedavi yaptırdım çok memnun kaldım.İşlem öncesin gerekli bilgilendi sağladı işlem sonrasında memnunum.İnternetten yorumların bakarak buldum.Yeterli olarak bilgilenme yapması ,hasta ile ilgisi ,diğer deneyimlerimden yola çıkarak gerçekten işinin ehli olduğu düşünüyorum.
ç.....
Biz Kaan hocadan memnunum gayet ilgili kontrolleri düzenli yapıyor iki çocuğumu götürdüm. Kızım orada ortodonti da gördü implant yapıldı oğlumun damak darlığı vardı bunun için damaklık kullanıyor damağı açıldı. Eşimin tanıdığı olduğu için başvurdum güzel ilgiliyor iyi bir yer. Kendisine çok teşekkür ederim.
Kaan beye arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Dişlerimdeki çarpıklık nedeniyle başvurdum. Şeffaf plak tedavisi ile sorunum hızlıca giderildi. Doktor bey son derece güler yuzlu, tedavi süresince yaklaşımı iyiydi. Klinikteki diğer çalışanlara ve kendisine teşekkür ederim.
b....t
Doktoruma internet aracılığıyla ulaşmıştım yaklaşık üç sene önce
E-max kaplama, diş koku tedavisi ve implant tedavileri icin başvurmuştum.
Her bir tedavi surecimde Kaan Hocanın oncesi-sonrasinda bilgilendirmesi ve titiz çalışmasından cok memnun kaldım. Cevreme kesinlikle tavsiye ederim.
z.....
Kaan Beye sosyal medya üzerinden ulaştım .Dişçiden korkmama rağmen muayeneye de korkarak gittim fakat Kaan hocanın güler yüzlü olması ve her seyi anlatarak muayene etmesi beni rahatlattı. Kanal tedavilerimi ve dolgumu ağrısız , hiç acıtmadan kısa sürede yaptı. Birde elinin hafif olması da çok çok iyi. Kaan hocam sayesinde dişim çekilmeden, tedavi ile kurtuldu. Dişçi fobisi olanlar için adres Kaan Beyin kliniği .Hiç çekinmeden gidebilirler. Bu arada asistanlar da cok ilgililer. Kaan hocama ve klinik ekibine tekrardan çok teşekkür ediyorum.
Dr Kaan beye bir tanıdığımız vesilesiyle gittik. Kızımın ortodonti tedavisi icin başvurduk. Kaan beyin tedavi yöntemini daha iyi bulduğum icin orada başlama kararı aldım ve çokta memnunum. Kaan beyin alanında cok başarılı oldugunu ve işini büyük bir özveri ile yaptığını düşünüyorum. Doktorumuz Kaan beyi çevremizdekilere de şüphesiz hiç düşünmeden tavsiye ediyoruz.
Kaan Öztoprak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kaan Öztoprak, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size Kaan Öztoprak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Dikiş.
Kaan Öztoprak adresi nerede?Kaan Öztoprak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Remzi Oğuz Arık Mah. Tunali Hilmi Cad. No: 82/3 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kaan Öztoprak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kaan Öztoprak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kaan Öztoprak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kaan Öztoprak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Kaan Öztoprak hangi dilleri konuşuyor?Kaan Öztoprak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kaan Öztoprak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kaan Öztoprak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kaan Öztoprak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kaan Öztoprak hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Kaan Öztoprak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kaan Öztoprak hangi sigortaları kabul ediyor?Kaan Öztoprak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları