i̇...k
Genel kontrol için Kader hocama gelmiştim. Miyop olduğumu öğrendim ve gerçekte nasıl görmem gerektiğini bana gösterdiğinde inanamadım. Yıllardır uzağı çok bulanık görüyormuşum. Artık tüm kontrollerimde kendisine geleceğim.
Kader Yıldız Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kader Yıldız Doğan, Göz Hastalıkları.
Kader Yıldız Doğan adresi nerede?Kader Yıldız Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kader Yıldız Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kader Yıldız Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kader Yıldız Doğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kader Yıldız Doğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kader Yıldız Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kader Yıldız Doğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kader Yıldız Doğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kader Yıldız Doğan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Kader Yıldız Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Çiğli bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Göz Doktorları