Süleymaniye Mah. 6 Eylül Cad. No: 20 ( Bursa - Ankara Yolu Üzeri Özdilek Yanı ), İnegöl , Bursa
Altın İğne Fraksiyonel Radyofrekans
Ameliyatsız Estetik Yöntemler
Ameliyatsız Yüz Estetiği
Tümünü gösterHizmetler
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Süleymaniye Mah. 6 Eylül Cad. No: 20 ( Bursa - Ankara Yolu Üzeri Özdilek Yanı ), Bursa
Abdominoplasti
Göz Altı Morluk Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Özel Cihangir Hastanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Hollywood Yüz Estetiği
Jinekomasti
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Karın Germe
Özel Cihangir Hastanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Yüz Gençleştirme
Özel Cihangir Hastanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Revizyon Burun Estetiği
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
Çene Estetiği
Özel Cihangir Hastanesi
2004 yılında Ordu’ nun Fatsa ilçesinde 2 yıl pratisyen hekim olarak çalıştıktan sonra 2006 yılına ihtisasına Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başladı.
2012 yılında uzman doktor olarak Bursa İnegöl Devlet Hastanesi’ nde çalışmaya başladı ve bu görevini 2020 yılına kadar sürdürdü. 2020 yılı itibariyle görevine Bursa İnegöl Özel Cihangir Hastanesi’ nde devam etmektedir.
se...
Kadir beye bir hafta önce liposuction ameliyatı oldum sonuçtan memnunum beklediğimden de iyi oldu ve eminim zaman geçtikçe morluklar da azaldıkça daha güzel olacaktır doktor beye çok teşekkür ederim tek sorun nefes almak için ameliyat esnasında boğazıma taktıkları boru boğazımı çok kötü kesti 6 günde anca düzeldi ağız içi yaralarım ama kadir bey bence gayet işinde başarılı liposuction düşünenler güvenle yaptırabilir :)
be...z
2016 yolunda burnumu yaptı sol kısmı neden şiş dedim ödem o 1 yok sonra oturacak dedi 1 yıl sonra onun kemik olduğunu anladım ve 2. Yılda düzeltme yapacağız dedi 2. Yıl 3. Yıla çıkarttı ve burnum düştü. En sonunda bu burnu yapamam ellersem yok olur dedi ve yapmadı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
t ...g
Kadir hocama meme küçültme ameliyatı oldum. Sosyal medyada uzun süren araştırmalrım sonucu kendileriyle iletişime geçtim. Okuduğum yorumlar çok iyiydi ilk görüşmeden sonra ameliyata karar verdim ve ameliyatım çok güzel geçti. Ameliyat sonrası Korktuğum ağrılar kesinlikle olmadı. Hocamın İlgisi ve iletişimi çok iyiydi. İyileşme sürecimden sonra yorum yazıyorum iyi ki de bu ameliyatı oldum
ga...n
Kadir bey göğüs küçültme ameliyatı mi yaptı çok güzel geçtigerçekten çok ilgili bir doktor ben cok memnun kaldım ameliyatim 4 saat sürdü çok kolay uyandım ve stres yapmadim buda doktorunun sayasinde
be...n
Ameliyattan çıkalı 5.30 saat fln oldu kepçe kulak ameliyatı oldum doktorum Kadir bey ameliyat esnasında öyle güzel ilgilendiki çok eylenceli bir şekilde geçti ameliyatım çok güzeldi hemşire hanımlarda çok ilgililerdi hastane personelide aynı şekil ilgili doktoruma hemşirelere personele ve Cihangir hastanesine çok teşekkür ediyorum gerçekten çok ilgililer.
es...
Kepçe kulak ameliyatı oldum ve yeni halimden inanılmaz mutluyum şahane oldu kadir hoca harikalar yaratmaya devam ediyor Kesinlikle tavsiye ederim her anlamda
ha....
5 gün önce karın germe ve meme büyütme operasyonu oldum. İlk günden beri beni rahat ettirme ve daha iyi görünme isteğime kendi tecrübesini de katarak hep yardımcı oldu. Kesinlikle yüzde yüz güvenebilirsiniz. İyileşme sürecim çok hızlı oldu sayesinde . Ağrımda azdı . Kendisine çok teşekkür ediyorum iyiki gelmişim
Ben botoks yaptırdım.Seneler önce burun ameliyatını estetik olarak yaptırdım.Göz altı dolgusu, yağ dolgusu yaptırdım.12-13 yıldır tanıyorum, hala da gidiyorum ve gayet memnunum.Davranışı olsun, doktor olarak iletişimi olsun gayet iyi.Ben çok memnunum.
ö.....
Benim göğüslerim iriydi.Sırtımda çekilme, bir ağrı vardı.Bu konu da daha önceden birçok deneyimim oldu.Bütün doktorlara gittim ve en sonunda sorunun göğüslerimle ilgili olduğunu söylediler.Kadir Bey'i bir arkadaşım tavsiye etti.Gittiğimde sorunun gerçekten göğüslerimde olduğunu anladık ve 2006 yılında ameliyat oldum.Ameliyat sonrasında bir sorun yaşamadım.Kendisi mükemmel bir doktor.Hastasıyla ilgilenmesi çok güzel. 6 gün hastanede kaldım.Ameliyat zamanında her odaya gelmesinde güler yüzle karşılıyordu.Eve gittiğimizde pansuman için yanına gittim.Aynı hastanede normal işim olduğunda yanına uğrayıp çay kahve içmişliğimiz bile oluyor.Bursa'dan kuzenim aradı, ona da Kadir Bey'i önerdim.Herkese de tavsiye ediyorum.
Ben altın iğne tedavi gördüm.Botoks yaptırıyorum.Genellikle cilt için gidiyorum.Ameliyat öncesinde detaylı şekilde bilgilendiriyor, nasıl olacağını,risklerini, yan etkileri,olumlu olumsuz herşeyi açıkça iletiyor.Gerçekten bu anlamda çok memnunum.İşlem sonrasında memnun kalıyorum, zaten kendisi de sizi tatmin etmediyse bir seans daha yapalım, hani yeter ki memnun kalın diye.Gerrçekten de işlemlerden memnun kalıyorum.Kaliteli bir doktorumuz var.
Kadir Aksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kadir Aksoy, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Kadir Aksoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Laserasyon Onarımı, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Botoks, Genital Estetik, Dikiş, Burun Estetiği.
Kadir Aksoy adresi nerede?Kadir Aksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Süleymaniye Mah. 6 Eylül Cad. No: 20 ( Bursa - Ankara Yolu Üzeri Özdilek Yanı ) Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kadir Aksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kadir Aksoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kadir Aksoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kadir Aksoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kadir Aksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kadir Aksoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kadir Aksoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kadir Aksoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Kadir Aksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra