öm...l
idealist, hastalarına tek tek önemseyen ve ne olursa olsun hep yaptığı işin arkasında duran ve hastalarına en önemli şeyi güveni veren biri.
al...ı
İlgi, alaka ve bilgisiyle değerli bir uzman doktor. Kendisinin hastası olduğum için şanslıyım. saygılarımla
Kamil Yener isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kamil Yener, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Kamil Yener adresi nerede?Kamil Yener şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kale Mahallesi Himaye-i Eftal Sokak No:1 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kamil Yener isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kamil Yener online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kamil Yener isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kamil Yener bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kamil Yener ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kamil Yener hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Kamil Yener hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları