Denizli Özel Denipol Hastanesi
Merkez Efendi Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No:102, Denizli

Nakit, Kredi kartı

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Dr. Kazım Küçüktaşçı,Denizli Özel Denipol Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

Konum: Denizli Özel Denipol Hastanesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Kazim Beye arkadaşlarimizin tavsiyesi ile gittik . Erken dogan bebeğime 2 hafta kuvezde baktığı için hastaneden taburcu olduktan sonrada 4 ay boyunca polikliniğine devam ettik. Malesef bebeğimin kalbindeki üfürümu 4 ay boyuncaki kontrollerde farketmedi .Başka bir doktor üfürümunuz var dediğinde çocuk kardiyolojisine gittiğimizde bebeğimizin kalbinde 3 tane delik olduğunu öğrendik

Ö
Konum: Denizli Özel Sağlık Hastanesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Başka bir hastanede baslayan hikayemizin mutlu sonu. 32 haftalık erken doğum ve anne sütünden geçen mikrop sonucu ilk hastanemizde gecen 59 günde bebeğimizi kaybedeceğimizi düşünürken, kazım hocamıza geldik. 1 hafta 10 gün kadar sonra mutlu haberleri verdi bize. Güler yüzlü, sempatik, tüm çocuklara kendi evladi gibi bakan, sabırlı, dikkatli, bilgili ve tecrübeli, sabırla sorulara cevap veren, mütevazı ve dahi saymakla bitiremeyecegim şeyler. Hocamızın ekibi Yeni doğan yoğun bakım hemşirelerimiz, görünen görünmeyen tüm çalışanlar. hepsine ayrı ayrı şükran borçluyum

Konum: Denizli Özel Sağlık Hastanesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Kazım beyle oğlumun yoğun bakım sürecinde tanıştık. doğumdan hemen sonra Allahın izni ve kazım beyin mudehalesi ile oğlum hayata döndü. soğutma tedavisi ile oğlum çok şükür sağlıklı bir birey olarak hayata devam ediyor. Kazım beyin ailelere karşı ilgi alakası harika. yogunbakimda sürecinde hiç bir şekilde aklımızda soru işareti bırakmadı. hemşirelerin ilgisini de es geçemeyeceğim. çok teşekkür ederiz kazım bey ve ekibine.

Konum: Denizli Özel Sağlık Hastanesi Diğer

24 hafta 580 gram doğan bebeğimizin 172 günlük küvöz serüveni boyunca yaşadığı ciddi sıkıntılara rağmen hayata bağlamayı başaran, işinde uzman, tüm bebekleri kendi çocuğuymuş gibi sahiplenen, ilgili , özverili,her konuda çok titiz olan doktorumuz.
Aile bilgilendirmede terapi gibi gelen, şeffaf doktorumuz.
Hayatımızda iz bırakan bebeğimiz ile beraber bizide hayata tutunduran Kazım hocamıza ve yeni doğan ekibine sonsuz teşekkürler.