al...
Kendisinden allah bin kere razı olsun çok iyi bir doktor herkese tavsiye ederim hasta olan varsa onu bulsun bana çok riskli ablasyon tedavisi yaptı ve başarılı oldu ıyiki ülkemizde böyle doktorlar var çok şanslıyız
öz...ş
Kendisini ocak 2020 de ablasyon için gittiğim zaman tanıdım güleryüzlü sempatik ve gözlerinden zeka fışkıran birdoktor çok memnun ayrıldım çok teşekkür ederim iyiki memleketimde böyle doktorlarımız var.
şe...a
Dr. Serhan Özhan’a muayene olduğum esnada (kapının dışında yoğun halde bekleyen hastalara rağmen) kalbimdeki ritm bozukluğuna dair tanı (SVT) ve tedavi yöntemi hakkında detaylı bilgiyi alma şansına sahip oldum. Gerçekten hasta psikolojisinden de anlayan çok değerli bir hekim. Sabırla ve sükunetle sorularıma yanıt vererek konuyu anlaşılır şekilde açıkladı. Eve döndüğümde Dr Beyi Google dan araştırdım ve TUS sınavında birinci olduğunu gördüm, ayrıca sevindim. Bir ay kadar sonra ablasyon tedavisini başarıyla uyguladı. Ellerine sağlık. Başarılı uygulaması sayesinde tekrar kalp sağlığıma kavuştum. Güleryüzle, ilgiyle, anlayışla ve samimiyetle çalıştığı İçin kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim. Başarılarının artarak devam etmesini dilerim. Allah herkese böyle iyi Dr nasip etsin.
ya....
Annemin kalp rahatsızlığından süphelenerek gittiğimiz siyami ersek hastanesinin acilinde kendisini tanıma fırsatı yakaladık.Ben hayatımda bu kadar ilgili alakalı kibar ve anlaşılır bir doktor görmedim tanımadım.Kendisinden o kadar memnun kaldık ki bunu geri bildirim olarak paylaşmadan geçemeyecektim.Doktorluk hayatında başarılar dilerim.Sevgiler saygılar
er...n
1.10.2010 TARİHİNDE SİYAMİ ERSEK HASTANESİNE ACİLE GECE 02 CİVARINDA YÜKSEK TANSİYON VE BAŞ AĞRISINDAN MÜRACAAT ETTİK. ACİLE BU İKİNCİ GELİŞİMDİ. BİRİNCİSİNDE KULLANDIĞIM İLAÇLARIN DOZU ARTIRILMIŞTI. SONUÇ VERMEDİ. DR.KAZIM SERHAN ÖZCAN BENİ MÜŞAHEDE ALTINA ALDI. BİRTAKIM KONTROLLERDEN SONRA TEDAVİ İÇİN İLAÇLARIMI DEĞİŞTİRDİ. VERDİĞİ İLAÇLARI KULANDIM.BİR TÜRLÜ KONTROL ALTINA ALAMADIĞIMIZ TANSİYONUMU KONTROL ALTINA ALMIŞ OLDU. KENDİSİNE GECE OLMASINA RAĞMEN VEDİĞİ İLAÇLAR VE İLGİSİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. MESLEK HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM. 6.2.2011 HPEMLISESI TEKNİK ÖĞRETMEN /İST 5375897534 (HASTAHANEDE BULUNDUĞU MÜSAİT BİR GÜN VE SAATİNDE BANA RANDEVU VERIRSE ZİYARET EDİP TEŞEKKÜR ETMEK İSTERİM)
Kazım Serhan Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kazım Serhan Özcan, Kardiyoloji.
Kazım Serhan Özcan adresi nerede?Kazım Serhan Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tıbbıye Cad.No:13 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kazım Serhan Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kazım Serhan Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kazım Serhan Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kazım Serhan Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kazım Serhan Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kazım Serhan Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Kazım Serhan Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kardiyologlar