Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kadrosunda 28 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 4 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 8 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 2 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 1 adet iç hastalıkları uzmanı, 50 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 67 adet kardiyoloji uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 3 adet nükleer tıp uzmanı, 6 adet radyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 1 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, bulunmaktadır. İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi İstanbul ilinde Tıbbıye Cad.no:13 Haydarpaşa adresinde bulunmaktadır. İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2165424444 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Tıbbıye Cad.No:13, Kadıköy 34668

Dr. Haldun Turan Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Haldun bey’e referansla gittim PRP yaptırdım ve önerdiği bütün egzersizleri uyguladım ve çok memnun kaldım sağlığıma kavuştum her şeyi detayıyla açıklayan bıkmadan anlatan bir doktorumuz olduğu için çok şanslıyım iyi ki tanımışım herkese tavsiye ederim

Dr. Haldun Turan Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine Haldun beye omzum için gittim,omuzdan koluma doğru çok ağrım vardı tendom yırtılması olduğunu tespit etti ve iğne oldum,o günden sonra kendime geldim çok iyiyim şükür.Doktorumuzun elleri dert görmesin inşallahiyiki gitmişim ve tanımışım kendisini.Bundan sonrada bi şikayetim olduğunda gideceğim TEK ADRES

Dr. Haldun Turan Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Dizimdeki şikayetim ile ilgili pek çok dr'ye gittim verdikleri tedavilerden hiçbiri maalesef olumlu sonuçlanmadı. Ama Haldun Hoca'ya gittikten sonra çok kısa sürede uyguladığı tedavinin ardından dizim iyileşme belirtileri gösterdi. Şimdi ise ağrıdan sızıdan eser yok yaklaşık 4 yıldır şükür çok rahat bir şekilde hareket ediyorum.

Y
    Dr. Haldun Turan Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

10numara 5yıldız derler yaa işte tamda öyle bir doktor ağrı kesmede uzman çok donanımlı tedavi odaklı benim bir senedir geçmeyen diz ağrılarım bir ayda geçti.tedavi sürecini detaylı anlatıyor ödev veriyor yaparsan ne olur yapmazsan ne olur söyluyor herşeyden önce kendini değerli hissettiriyor çok memnun kaldım iyiki yolum kesişmiş Haldun beyle şifa veren ellerine sağlık

Dr. Haldun Turan Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Öncelikle ayak parmak kireçlenmesi.olan rahatsizligima teşhisi doğru tespit etti. İlgisi,bilgisi, hastaya yaklaşimi ile mükemmel bir doktor. Ayrıca benim uzerimde olumlu etkiler birakarak uyarilarıni.hastayı kirmadan belirtiyor . Kısa öz ve hastanin anlayacaği dilden konuşuyor. uyarilarana harfiyen uydum. Tedavi sureci devam ediyor. Insallah rahatsziliğim tam olarak düzelir. İyi ve başarili bir hekim olduğunu düşünuyor ve tavsiye ediyorum

Ş
    Uzm. Dr. Sami İlhan Diğer

8 yıldır Sami beyin hastasıyım. Çok naif ve güleryüzlü, hastasını dinleyen bir hekim. Nefes darlığı sebebi ile gittim. Hastalığın ilerlemesini hocamın vermiş olduğu ilaçlar sayesinde durdurduk. Şuan çok daha iyi bir şekilde hayatıma devam ediyorum.

Prof. Dr. Ahmet Çelebi Diğer

Ahmet hocam mükemmel bir doktor. Allah ona uzun ömürler versin. Kalp hastası çocuklar mutlaka Ahmet hocaya muayene olmalılar. Kendisi 4 yaşındaki kızımın anjiosunu yaptı hem de bayağı geniş bir asd idi. 1 senelik kontrolden çıktık artık normal bir çocuk dedi dünyalar bizim oldu.

Dr. Haldun Turan Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Haldun hocama diz ve bel ağrım nedeniyle gitmiştim, ilgisi, bilgisi, güvenli iletişimi ve desteği ile faydalı tedaviler sunmaktadır. Ameliyat için güvendiği doktor tavsiyesi ve yönlendirmesi konusunda da açıklamalarda bulunmaktadır. Gönül rahatlığı ile tecrübelerinden faydalanmak üzere herkese kıymetli Haldun hocamı ziyaret etmelerini tavsiye ederim.

Y
    Prof. Dr. Numan Ali Aydemir Diğer

Numan hocayla hamileliğim de tanıştık Rabbimin bize gönderdiği en büyük şansımızdı.Doğacak oğlum için görüşmüştük o gün bugün hep arkamızda olmuştur ve yaklaşımı ile bizi güclendirmistir. 4 bucuk yıldır iletisim halindeyiz zorda kalmadıkça aramayız ama ne zaman arasak veya yazsak büyük hassasiyetle çok kısa zamanda dönüş yapmıştır bir hastanede karsilabilecek en nadir insanlardandir. Çok başarılı ve bir o kadarda anlayışlı bir doktordur. Rabbim ayağına taş degdirmesin. Böyle doktorlar da umarım çoğalır. O bizim doktorumuz değil de oğlumun biricik numan amcasıdır.

Z
    Doç. Dr. Bülend Ketenci Diğer

Merhaba kalp spazmı geçirerek Siyami Ersek hastanesine gittiğimde anjiyo ile açılmayan damarımın bypass ameliyatı ile değişmesi gerektiğini doktor bülent ketenci çok uygun bir dille anlatarak bana moral vererek kesinlikle olmam dediğim bypass ameliyatına beni ikna etmiştir. ameliyat sürecim ve sonrasında yoğun bakım, servise yaptığım günler boyunca göstermiş olduğu yoğun ilgi ve alaka takdire Sayandır. gerçekten çok ilgili hastası ile çok ilgilenen bir doktordur. başarılarının devamını dilerim kalp hastası olan herkesin tanımasını tavsiye ederim.