Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Tıbbıye Cad.No:13, Kadıköy 34668
su...ş
Haldun bey’e referansla gittim PRP yaptırdım ve önerdiği bütün egzersizleri uyguladım ve çok memnun kaldım sağlığıma kavuştum her şeyi detayıyla açıklayan bıkmadan anlatan bir doktorumuz olduğu için çok şanslıyım iyi ki tanımışım herkese tavsiye ederim
Bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine Haldun beye omzum için gittim,omuzdan koluma doğru çok ağrım vardı tendom yırtılması olduğunu tespit etti ve iğne oldum,o günden sonra kendime geldim çok iyiyim şükür.Doktorumuzun elleri dert görmesin inşallahiyiki gitmişim ve tanımışım kendisini.Bundan sonrada bi şikayetim olduğunda gideceğim TEK ADRES
sa....
Dizimdeki şikayetim ile ilgili pek çok dr'ye gittim verdikleri tedavilerden hiçbiri maalesef olumlu sonuçlanmadı. Ama Haldun Hoca'ya gittikten sonra çok kısa sürede uyguladığı tedavinin ardından dizim iyileşme belirtileri gösterdi. Şimdi ise ağrıdan sızıdan eser yok yaklaşık 4 yıldır şükür çok rahat bir şekilde hareket ediyorum.
ya...a
10numara 5yıldız derler yaa işte tamda öyle bir doktor ağrı kesmede uzman çok donanımlı tedavi odaklı benim bir senedir geçmeyen diz ağrılarım bir ayda geçti.tedavi sürecini detaylı anlatıyor ödev veriyor yaparsan ne olur yapmazsan ne olur söyluyor herşeyden önce kendini değerli hissettiriyor çok memnun kaldım iyiki yolum kesişmiş Haldun beyle şifa veren ellerine sağlık
Öncelikle ayak parmak kireçlenmesi.olan rahatsizligima teşhisi doğru tespit etti. İlgisi,bilgisi, hastaya yaklaşimi ile mükemmel bir doktor. Ayrıca benim uzerimde olumlu etkiler birakarak uyarilarıni.hastayı kirmadan belirtiyor . Kısa öz ve hastanin anlayacaği dilden konuşuyor. uyarilarana harfiyen uydum. Tedavi sureci devam ediyor. Insallah rahatsziliğim tam olarak düzelir. İyi ve başarili bir hekim olduğunu düşünuyor ve tavsiye ediyorum
şe...r
8 yıldır Sami beyin hastasıyım. Çok naif ve güleryüzlü, hastasını dinleyen bir hekim. Nefes darlığı sebebi ile gittim. Hastalığın ilerlemesini hocamın vermiş olduğu ilaçlar sayesinde durdurduk. Şuan çok daha iyi bir şekilde hayatıma devam ediyorum.
h....
Ahmet hocam mükemmel bir doktor. Allah ona uzun ömürler versin. Kalp hastası çocuklar mutlaka Ahmet hocaya muayene olmalılar. Kendisi 4 yaşındaki kızımın anjiosunu yaptı hem de bayağı geniş bir asd idi. 1 senelik kontrolden çıktık artık normal bir çocuk dedi dünyalar bizim oldu.
e....a
Haldun hocama diz ve bel ağrım nedeniyle gitmiştim, ilgisi, bilgisi, güvenli iletişimi ve desteği ile faydalı tedaviler sunmaktadır. Ameliyat için güvendiği doktor tavsiyesi ve yönlendirmesi konusunda da açıklamalarda bulunmaktadır. Gönül rahatlığı ile tecrübelerinden faydalanmak üzere herkese kıymetli Haldun hocamı ziyaret etmelerini tavsiye ederim.
y....t
Numan hocayla hamileliğim de tanıştık Rabbimin bize gönderdiği en büyük şansımızdı.Doğacak oğlum için görüşmüştük o gün bugün hep arkamızda olmuştur ve yaklaşımı ile bizi güclendirmistir. 4 bucuk yıldır iletisim halindeyiz zorda kalmadıkça aramayız ama ne zaman arasak veya yazsak büyük hassasiyetle çok kısa zamanda dönüş yapmıştır bir hastanede karsilabilecek en nadir insanlardandir. Çok başarılı ve bir o kadarda anlayışlı bir doktordur. Rabbim ayağına taş degdirmesin. Böyle doktorlar da umarım çoğalır. O bizim doktorumuz değil de oğlumun biricik numan amcasıdır.
zi...ş
Merhaba kalp spazmı geçirerek Siyami Ersek hastanesine gittiğimde anjiyo ile açılmayan damarımın bypass ameliyatı ile değişmesi gerektiğini doktor bülent ketenci çok uygun bir dille anlatarak bana moral vererek kesinlikle olmam dediğim bypass ameliyatına beni ikna etmiştir. ameliyat sürecim ve sonrasında yoğun bakım, servise yaptığım günler boyunca göstermiş olduğu yoğun ilgi ve alaka takdire Sayandır. gerçekten çok ilgili hastası ile çok ilgilenen bir doktordur. başarılarının devamını dilerim kalp hastası olan herkesin tanımasını tavsiye ederim.
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Kadıköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Kadıköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kardiyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Radyolog, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahı, İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Kardiyoloğu, Nükleer Tıp Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Algoloji Doktoru, Nefrolog, Mikrobiyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Nörolog, Genel Cerrah.
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 201 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı, Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi, Aritmide Ablasyon Tedavisi.
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Tıbbıye Cad.No:13 Kadıköy şeklindedir.
Kadıköy bölgesindeki Psikolog klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri