Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Evlilik Terapisi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Louisa Duss
Medova Hastanesi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikodinamik Psikoterapi
Çocuk Değerlendirme Paketi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
r.....
Kemal Beyle yaklaşık 3 aylık bir terapi sürecimiz oldu. Benim çok fazla kaygılarım ve kendi içimde aşamadığım duygularım vardı. Seans sırasında sorularıma verdiği cevaplar beni tatmin etti. İlgisi ve mesleki tecrübesini her an hissettim. Uyguladığı yöntemleri bana uygun bir şekilde seçti, her seans sonrası bana günlük hayatta uygulamam için bazı önerilerde bulundu. Hayatımda rahatsız olduğum şeyleri tolore etmem için çok yardımı dokundu. Benim için verimli bir terapi süreciydi.
m....s
Öğretmenimizin dikkati sayesinde cocugumda olan dikkat eksikliğinin farkına vardık arkadasimin tavsiyesi üzerine 11.07.2024 kemal beyden randevu aldık mustafamla seanslarimiza başladık okadar verimli bir çalışma olduki ben bile çok şaşırdım çocuktaki değişim herkes tatafindan fark edildi sorumluluklarını yerine getirmeyen oğlum artık sorumluluklarını yapmaya başladı dikkatini toplamaya başladı kemal beyin tavsiyesi üzerine okulunu değiştirdik ve iyiki onu dinlemisim çocuğumun okul başarısı arttı oğlumun sınav arkadaşı oldu herkese tavsiye ediyorum kemal bey sayesinde bende çok bilinclendim kemal bey sayesinde bende korkularımı yendim dikkat eksikliğinin halledilemeyecek diye çok sıkıntı yapıyordum kendime ama yanılmışım çocuğum yeniden hayata bağlandı
se...a
Danışmam gereken bir konuda bana yol gösterdiği aydınlattığı ve önerileri sayesinde herşeyi yoluna koyabildim kafamı toparladım. Kendisi halden anlayan bilinçli iletişimi iyi biri gönül rahatlığı ile gitmenizi tavsiye ederim.
Kemal Bey ile seanslara başladığımda hissettiğim tek duygu öfkeydi. Daha sonra Kemal Bey’in de desteğiyle nefret ettiğim konuya başka bir açıdan bakabilmeyi öğrendim. Kafamda büyüttüğüm konunun üstüne gidebildim, en azından denemeye başladım. Tabii ki bunlar bana sürekli motivasyon veren Kemal Bey sayesinde oldu. Seanslar boyunca hep ileri gitmedik, bazen yerimde saydım bazen geriledim ama ben bile kendimi bırakmışken Kemal Bey’in beni bırakmaması, bana inanması çok önemli ve manidardı. Hayatta en önemli şeyin kendini bulmak ve kendine sahip çıkmak olduğunu düşünüyorum, bu yolculuğumda verdiğim en doğru kararlardan biri Kemal Bey’den destek almaktı. Kendiniz için bir şeyler yapın, hayat çok kısa :)
Kendimi çok kötü hissettiğim, mental olarak bir türlü toparlanamadığım bir dönemde artık psikolojik yardım almaya karar vererek Kemal bey ile görüşmeye başladım. İlk görüşmemiz yüz yüze, sonrasında zoom ile devam ettik. Hayata ve çevreme karşı bakış açımı değiştirdiğim, iyileştirdiğim bir süreç oldu. Danışma almaya başlamadan öncesinde problem olarak görmediğim/fark etmediğim bir çok konuya Kemal beyin yerinde tespitleri sayesinde değinebildik ve bir çok konuda bakış açımı değiştirmeme olanak sağladık. En önemlisi de öz saygımı geri kazandığımı düşünüyorum. Çevremdeki herkes daha mutlu, daha enerjik olduğumun farkına varıyor. Görüşmelere başladığımız ilk zamanlarda bazı farkındalıklar konusunda gerçekten çok zorlanmış olsam da, bu zorluğun ardından gelen kabullenme, anlayış ve nihayetinde bulduğum huzur ile uzun bir süre sonra hayattan tekrardan zevk alabilmek çok güzel.
l....a
Lise boyunca akran zorbalığına mağruz kaldığım için, ilk başlarda yoğun bir üzüntü ve acı yaşarken sonrasında bu üzüntü, nefrete, aşırı güvensizlik ve düşmanlığa dönüşmüştü. Kemal Hocamın tavsiyeleri ve genel tedavi süreci sayesinde insanlara ördüğüm bu güvensizlik duvarını (bir nevi bir savunma mekanizmasını) yıkmamı ve daha açık görüşlü olup nefreti ve öfkeyi bir kenara koyup karşımdaki insanın bana yada çevresine karşı olumsuz davranışlarının arka sebebini düşünmemi ve bu sayede belli bir nebze olsa da o kişileri affedip kendi yoluma bakmayı öğrendim.
Sadece bu konuda, yaklaşık 4-5 aylık süreç boyunca birlikte birçok konu üstünde konuştuk ve değerlendirdik, mesela son konumuz oyun bağımlılığından kurtulmaktı ve bu konuda da başarılı oldum. Artık psikolog kavramını, sana kendi yolunu kendin çizmeyi öğreten bir danışman olarak görüyorum.
potansiyel hastalar için önerim sakın psikolojik destek almak için çekinmeyin özellikle Kemal hocamdan.
r.....
Kemal Bey gibi birisi hayatımda olduğu için kendimi şanslı hissediyorum. Kendisiyle iyi ki yolum kesişti de tanıştık. Çok güçsüz hissettiğim ne yapacağımı bilemediğim karşısında çok ağladığım çok zor zamanlarım oldu ama hiç birinde beni yadırgamadı neyim var neden böyleyim anlamaya çalıştı. Her zaman her an yanımda oldu beni yanlış şeyler yapmaktan geri çevirdi ve iyi ki çevirdi. Kendisinin bana olan inancı ve emekleri olmasaydı belki de şuan geldiğim bu noktada olmam mümkün değildi. İyi ki sizin gibi bir klavuzum var çok şanslıyım.
4 ay önce oglumu kemal beye getirdim baya sıkıntılarımız vardı baş edemiyorduk sagolasın kemal beyin ilgisi çocuga yaklaşması çok memnun kaldık oglumun takıntıları baya gitti Allah razı olsun kemal beyden tavsiye ediyorum
b....k
Kemal beyi hakkında yazılan yorumlardan keşfederek terapi fırsatı yakaladım. Kaygılarım nedeniyle başvurduğum terapi sürecinde ilgisi ve deneyiminden çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.
m....k
Kemal bey hayatımda çok zorlandığım bir dönemde karşıma çıktı. Şunu söylemem gerekirse açık sözlülüğü ve yol gösterişiyle yeri geldiğinde verdiği görevlerle,danışanı üzerindeki ilgisiyle çok çok memnun kaldığım bir psikologtur. İlk görüşmemiz ve son görüşmemiz arasında dağlar kadar fark var ve bunu Kemal beye borçluyum. İlk görüşmemizde hayattan keyif almayan,ayrılık acısıyla o yasla ne yapacağını bilemeyen çok mutsuz üzgün sürekli ağlayan biriyken; Şu an son derece sağlıklı karar alabilen, kendine neyin iyi neyin kötü geldiğini kavrayacak düzeye gelmiş durumdayım.Bana neyin iyi neyin kötü geldiğini bulmamda büyük desteği var. Benim gibi hayattan umudunu kesenlere tavsiyemdir:)))
Kemal Bekmezci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kemal Bekmezci, Psikoloji. Size Kemal Bekmezci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi.
Kemal Bekmezci adresi nerede?Kemal Bekmezci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeyh Şamil Mahallesi Dosteli Caddesi No:52/1 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kemal Bekmezci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kemal Bekmezci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kemal Bekmezci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kemal Bekmezci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kemal Bekmezci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kemal Bekmezci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kemal Bekmezci hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Kemal Bekmezci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar
Selçuklu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar
Selçuklu bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikologlar
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Psikologlar
Selçuklu bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Psikologlar
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Selçuklu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikologlar
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Psikologlar