Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Genital Estetik
Göz Altı Işık Dolgusu
Karın Germe
Özel Doruk Bursa Hastanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Laserasyon Onarımı
Lokal Anestezi
PRP
PRP Yüz Gençleştirme
Yüz Gerdirme
İple Yüz Germe
se...z
Kemal bey DORUK HASTANELERİNDEKİ tek estetik cerrahi ve 7/24 çalıştığını öğrendik. 18 aylık oğlum alnını yardığında ameliyattan cıktığı gibi bizimle ilgilendi ve harika bir dikiş atmış ki neredeyse iz yok kendisinden Allah razı olsun Allah kazadan beladan korusun iyi ki var!
le...m
Kemal bey benim burun ameliyatımı yapmıştı nefes almakta zorlanıyordum sürekli baş agrim oluyordu ve bütün da Kemer de vardı onu da yaptı çok memnun kaldım bu kadarını da beklemiyordum kendisine çok teşekkür ederim...
i̇...n
Annem, Kemal Beye meme küçültme ameliyatı oldu. Çok memnun kaldık. Kemal Bey fazla konuşmayı sevmeyen, sevecen, işine odaklanan birisi. Sorduğumuz sorulara bıkmadan yanıt verdi. Ameliyat sonrası pansumanlarını kendi yaptı. Annemin istediği şekilde oldu her şey. Tekrar kendisine teşekkür ediyoruz
Kemal beye göz kapağı ameliyatı oldum. Zaten tavsiye üzerine gitmiştim ama gerçekten sakin, sabırlı, tüm sorulara cevap veren hatta çok soru sordum kusura bakmayın deyince 'olur mu hastalarımız soru soracak ki bizde öğrenip kendimizi geliştireceğiz' diyen çok profesyonel bir tavrı var. Birden fazla işlem yaptırmak isteyince 'hasta doktor arasında güven esastır önce bu işlemi yapalım içiniz rahat olsun diğer işlemleri sırası ile yaparız diyecek kadarda alçak gönüllü. Ameliyat sonrası sıfır ağrı ve sıfır ödem yaşadım. Dikişlerim alındığı andaki sonuç bile çok tatmin edici.
ne...s
Burnumdan nefes alamadığım için ameliyat olmam gerektiği söylendi. Hoşlanmadığım kemerli düşük Bi burna sahip oldugum için de estetik operasyonla birlikte aradan cıksın istedim. Aldıgın duyumlara ve buradaki yorumlara istinaden Kemal hocaya güvenmek istedim. Kemal hocanın rahatlığı ve özgüveni bana inanılmaz güven sağladı. Ameliyat günü cok yoğun oldugu için detayla ne istediğimi anlatamama rağmen mükemmel Bi iş cıkardı. 6.ayıma girdim ve her seferinde dua ediyorum kendisine. Kemerli küt duran burnumun kıvrımına hayran kaldım :)) cevremdeki insanlar ben söylemeden estetik operasyon geçirdiğime inanmıyor. Oldukca doğal hiç bir yapay izlenimi vermeyen ve hoş bir burnum var artk :) en ufak bir şüphe duymadan kendinizi güvenle teslim edebilirsiniz ellerine. Sonsuz Tsk ediyrm Kemal hocam ellerinize sağlık
ha...e
Çok çok çok iyi tatlı içten bir doktor 1 hafta önce burun ameliyatı oldum kendisine bugün alçılarım alındı kemerli düşük bir burnum vardi ve şuan şiş ve odemli olmasına rağmen güzel bir burnum oldu burdan da kendisine çok teşekkür etmek isterim herkese tavsiye ederim :)))))
fi...k
Hayatımda ilk ameliyatımı Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi'nde Kemal Bey'e burnumdan oldum. Ameliyattan çok korkmama rağmen Kemal Bey o kadar ilgili, sakin ve güler yüzlüydü ki, ameliyata dair hiç bir tereddüdüm olmadan girdim. Duyduklarımın aksine çevremdekileri bile şaşırtacak kadar ağrısız ve acısız bir süreç geçirdim. Kemal Bey kendine güvenen, beklentileri karşılayan, tek kelimeyle mükemmel bir doktor.
zd...0
İlk okuldayken sol taraftan darbe aldım ve burnum kırıldı 16 yıl boyunca yamuk burunla yasadım artık nefes almak nerdeyse imkansız olmustu bir cok doktora gittim senin ameliyatın cok zor ancak iyi bir hastanede docentler tarafından yapılabilir dediler sağolsun kemal beye gittimde hiç ikilemeden ilk muanede elimizden geleni yaparız dedi ve ilk güveni verdi zaten ozel hastanede burun ameliyatı olan kişilerle konustum keske bende ona yaptırsaydım diyenlerle karsılastım iyi kide kemal beyi tercih etmişim allah razı olsun cok guzel burun ameliyatı yaptı iki hafta içinde tamamen morluk şişlik duzeldi görenler hayran kalıyo acıkcası allah binkere razı olsun ondan. Tam docentlik yapacak doktor bence burun ameliyatı olacakların hiç düşünmeden gitmelerini tavsiye derim
ee...b
Cok çok iyi bir doktor. Guler yuzlu alcak gönüllü ve mesleginde cok basarili. Bana silikon yapti ben cok memnunum ayrica cok guzel burunlar yaptiginida gordum. Herkese tavsiye ederim
uğ...r
ben 6 nısanda kemal karaca ya burnumdan estetık amaıyat oldum 2 bucuk hafta once hem kırık vardı hem yamuktu boks macında kırılmıstı doktoruma harbıden cok tesekkur ederım allah razı olsun kıyak bı burun yaptı estetık amalıyat yaptı suan cok ıyıyım sadece ufk defek agrılar var ama guzel oldu ınsallah tam seklıne oturunca rahatlıyacagım allah razı olsun ondan harbıden buyuk adam yanii. boksor.....
Kemal Karaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kemal Karaca, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Kemal Karaca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Normal Randevu, Laserasyon Onarımı, Lokal Anestezi, Botoks, Genital Estetik, Dikiş, Burun Estetiği.
Kemal Karaca adresi nerede?Kemal Karaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dikkaldırım Mah. Çekirge Zübeyde Hanım Cad. No:5 Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kemal Karaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kemal Karaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kemal Karaca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kemal Karaca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kemal Karaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kemal Karaca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kemal Karaca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kemal Karaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Kemal Karaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kemal Karaca hangi sigortaları kabul ediyor?Kemal Karaca tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra