Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd., Fatih
ba...
Benim sevgili biricik doktorum. Senelerdir süren kimsenin farketmediği safra yolları ve safra kesesi hastalığımı bikaç ayda 2 operasyonla bitiren,daima güler yüzlü anlayışlı sabırlı ve en önemlisi işinin en iyisi doktorum . Öyle minnettarım ki size. İyiki varsınız hocamm. Hakkınız ödenmez
hü...l
5 senedir çektiğim safra yolları sıkıntılarımın son bulmasında ve nihayet sağlığıma kavuşmamda büyük emeği olan ve bu süre zarfında bana ve aileme göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Sn. Kenan Büyükaşık'a sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim. Sevgilerimle Hülya & Ayla ÖZEL.
mu...r
kenan beyi endoskopi ve kolonoskopi ortamında hastaya verdiği deger için çok minnettarım ve herkese tavsiye ediyoyom ben çok memnun kaldım verdiği tedavi için kendisine çok teşekkür eder ellerinden hörmetle öperim saygılar
gö...e
Kenan Bey Mükemmel Bir Doktor Herkese Tavsiye Ederim. Onun Sayesinde Eski Sağlığıma Kavuştum Ona Minnettarım
he...i
Annem Şaziye Çatak Kenan beyin sekiz buçuk yıldır hastası aynı zamanda annem onkoloji hastası anem iyileşmesini önce rabbime sonra Kenan beye borçluyum diyor anneme gösterdiği ilgi verdiği destekden dolayı Kenan hocamızdan ve kendisini yetiştiren ailesinden ALLAH BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN .Böyle değerli doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin.Ailem ve ben kendisinin duacısıyız.Tüm hastalara acil şifalar diler değerli hocamız Kenan beyi herkese tavsiye ederiz .
şe...k
annem şaziye çatak sekiz buçuk yıldır kenan hocamzın hastası ve onkoloji hastası kenan beyin annemin iyileşmesinde çok büyük emeği var annem ve biz kenan hocamıza minnettarız ve duacısıyız bu zor tedavide büyük desteğinden ötürü rabbim kendisinden ve onun gibi güzel bir kişiyi yetiştiren ailesinden razı olsun ben ve ailem tüm hastalara doktorumuzu tavsiye ederiz rabbim tüm hastalara şifalar versin
na...ç
kenana bey mükkemmel bir doktor kendisinin hastalarına yaklaşımı mükkemmel hasta olan hiç hasta değilmiş gibi oluşum sağlaması çok güzel...
fa...r
çok iyi bir doktor herkese tavsiye ederim
Kenan Büyükaşık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kenan Büyükaşık, Genel Cerrahi.
Kenan Büyükaşık adresi nerede?Kenan Büyükaşık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd. Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kenan Büyükaşık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kenan Büyükaşık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kenan Büyükaşık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kenan Büyükaşık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kenan Büyükaşık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kenan Büyükaşık hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Kenan Büyükaşık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatih bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Fatih bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar