Yalı Mahallesi Sahil Yolu Sokak No:16, Maltepe
m....t
Endometrioma 4. evre teşhisi konulduğunda, endişe ve belirsizlikle doluydum. Ancak Uzman Doktor Kenan Karaca'nın yaklaşımı ve uzmanlığı, bu zorlu süreci yönetmemde kritik bir rol oynadı. Ameliyat öncesinde beni detaylı bir şekilde bilgilendirdi ve her adımda şeffaf bir iletişim sağladı. Ameliyatı, büyük bir titizlikle ve kapalı yöntemle gerçekleştirdi, bu da iyileşme sürecimi olumlu yönde etkiledi. Kendisinin profesyonelliği ve pozitif enerjisi, güven duygumu güçlendirdi. Şimdi, sağlığıma kavuşmuş olmanın yanı sıra, Dr. Karaca'ya minnettarım ve kendisini gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
bu....
Kenan hocamla tesadufen arastirmalarim sonucu tanistik. Hamileligim boyunca ve dogumdan sonra bana her konuda destek oldu. 27Haftamda yuksek tansiyonum cikmisti. Tedavi surecinde destek olarak bize hep moral verdi. Kendisi hasta ile empati kurabilen anlayan ve nezaketli bir hekim. Keske daha once tanisaydik. Destekleri icin minnettariz.
b....b
2019 yılı myomlarla hamile kaldığım bir dönemdi; birkaç doktordan sonra (hepsinden stresli ve ağlayarak çıkıyordum her seferinde) Dr. Kenan Karaca’yı bulduk. Oldukça riskli bir hamilelik sürecim olmasına rağmen; baştan bana geçirebileceğim herseyi sakinlikle anlattı; çocuğumu sağlıkla kucağıma aldım beklenen sürenin üstünde bir hamilelik zamanlaması geçirdim; hem sezeryan ile beraber myom ameliyatım da oldukça iyi geçti. Bu sene de tekrarlayan myomlardan sonra yeniden ameliyat oldum. En sıkıntılı durumları bile sizi korkutmadan, sıkmadan, panik yaptırmadan süreci sağlıkla geçirmenizi sağlayan bir doktor. İyiki yollarımız kesişmiş, çevremdeki herkese kendisini tavsiye ediyorum.
l.....
Eşim sağlıkçı, araştırmalar ve öneriler üzerine hocamıza 6.haftamda gittim. Benimle öyle güzel konuşmalar yaptı ki, gebeliğin bir hastalık değil güzel bir şey olduğunu ve kendime eziyet etmeden kontrollü şekilde geçirmem gerektiğini söyleyerek beni rahatlattı. Şuan 6.ayım doluyor ve ona randevu alırken yorumda yapmak istedim. Hem ilgili hem hasta takibini çok iyi yapan bir doktor. İyi ki karşımıza çıkmış. Gebe bir insanın doktoru çok önemlidir. Çünkü hem fizyolojik olarak hem de psikolojik olarak insanın iyi yönlendirilmesi lazım. Kenan hocamızdan Allah razı olsun. İyi ki denilecek sayılı doktorlardan.
Kenan bey çok iyi bir doktor, her zaman ulaşılır olması, detaylı aciklamasi, ileriyi ön görebilmesi ve mutevaziligi ile kendisini ön plana çıkarıyor. Hamilelik sürecinde ve Doğum sürecindeki tecrübeli yaklaşımı insana çok güven veriyor. Hamileligimin 13. Haftasinda gebelik şekerim olduğunu öğrendik. Beni diger birimlere yönlendirdi, şeker yüklemesi yapılması üzerine gebelik şekerini öğrendik ve diyetle kontrol altına aldık. Normalde 24. Hafta yapılan şeker takibini 13. Haftada teşhis etmiş olduk. Oglum gayet sağlıklı doğdu. Öngörüsü ive tüm süreç için kendisine minnettarim çok teşekkür ederim.
şe...r
Hamileliğim süresince yaklaşık 3-4 doktora gittim ve maalesef hiçbirinde işte tamam bu benim doktorum olsun diyememiştim. 25-26. haftalara geldiğimde bu durum beni biraz rahatsız etmeye başlamıştı ki aile sağlık merkezimdeki hemşirenin tavsiyesiyle Kenan Bey'i araştırdım. Hemen randevu aldım ve gerçekten okudugum tüm yorumların çok haklı oldugunu ilk randevuda anladım. çok mütevazi, kibar, bilgili, ilgili ve hem profesyonel hem abi gibi bir mesafede. O randevudan sonra çokk rahatladım. Doğuma kadar kafamız da çok rahat etti. Normal doğumu destekleyen bir doktor fakat benim özel durumum sebebiyle risk almadan sezaryan yolunu seçtik ve harika bir doğum süreci geçirdim sayesinde. Doğum sonrası da 2-3 gün boyunca ilgisi çok iyiydi. Çok teşekkür ediyorum bu güzel serüven için.
n ...d
24 yaşında 2 tane dış gebelik geçirmiş ve bir tüpünü kaybetmiş bir hasta olarak Malatya’dan geldim Kenan Bey e, Allah bin kere razı olsun muayene sürecindeki iç rahatlatıcı açıklamaları sayısız sorularımıza sabır ve sakinlik içinde verdiği cevapları sayesinde kuş gibi hafifleyerek çıktık odasından. İmkanım oldukça İstanbul’a Kenan Bey e geleceğim herkese iç rahatlığı ile tavsiye ederim. İlk kez gitmeme rağmen bu kadar ilgili davranması mesleğine olan aşkını gösteriyor. Allah herkesi böyle iyi hekimlerle karşılaştırsın
g....ü
Referans İle gidip doğum sürecim boyunca devam ettiğim değerli hocam. Aklınızdaki soruları siz sormadan cevaplayan, ilgili, ulaşılabilir. Doğum öncesinde olduğu gibi sonrasında da ilgisini kesmedi, sezeryan doğum sonrası ( doğum sırasında aşırı rahatlatıcı tavrı İle size destek de oluyor) 2 gün boyunca ziyaretimize geldi. Hocamızla süreçlerinizi ilerletirken pişman olmayacağınıza eminim.
ey...m
Benim canım doktorum . Over kisti ameliyatımin ardından 2 Gün de ayaklandim herşey için çok teşekkür ederim. Kadın doğum doktoru arayan herkese öneririm bundan sonraki süreçte doktorumu buldum ve gerçekten hakkında şikayet olmayan tek doktor okadar çok araştırma yaptım ki anlatamam size . O yüzden siz ekstra araştırmaya girmeyin diye yorumumu bırakayım istedim
Doğumum için doktor arayışında tavsiyeler üzerine gittik ve iyi ki gitmişiz. İlgisi alakası bilgisi ile mükemmel bir doktor. Cerrahlığı harika, sezaryen sonrasında hiçbir sorun yaşamadan ayağa kalkıp bebeğimle ilgilendim. Bundan sonra jinekoloğum belli.
Kenan Karaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kenan Karaca, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Kenan Karaca adresi nerede?Kenan Karaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalı Mahallesi Sahil Yolu Sokak No:16 Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kenan Karaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kenan Karaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kenan Karaca hangi dilleri konuşuyor?Kenan Karaca ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kenan Karaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kenan Karaca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kenan Karaca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kenan Karaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Kenan Karaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıyer Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Maltepe bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları