Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Kerem Tezel Kliniği
KIZILIRMAK MAH. 1443. CAD. 1071 USTA PLAZA NO:25/B D:170, Ankara
Kerem Tezel Kliniği
he...i
Bugün kendisine bileğimdeki ağrı için gittim , daha önce de annemin parmağındaki ve dizlerindeki rahatsızlık için gitmiştik, insanları en ince ayrıntısına kadar bilgilendirip asla aman ilaç yazayım da göndereyim diye düşünmeden bilinçli bir şekilde herseyi öğreten ve gösteren bir doktor, güler yüzlü ve anlayışlı tedavilerimizde olumlu oldu . Kendisine çok teşekkür ederim :) iyiki varsınız
d.....
Bugun kendisine evde tabureden düştüğüm icin gittik kolum cok kötüydü o kadar ilgili, güler yüzlü bir doktor ki bana uzun uzun açikladi kol bilegimde catlak varmis alciya aldilar kolumu ama artik ortopedide bir sorunumuz olursaKi insallah olmaz tabiki kesinlikle ona gideriz dedik ailecek baya kulagini cinlattik eve gelene kadar kendisinin iyi anlamda Böyle iyi doktorlari gördükçe insan cok mutlu oluyor gercekten de
Kerem Tezel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kerem Tezel, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Kerem Tezel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu.
Kerem Tezel adresi nerede?Kerem Tezel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- KIZILIRMAK MAH. 1443. CAD. 1071 USTA PLAZA NO:25/B D:170 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kerem Tezel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kerem Tezel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kerem Tezel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kerem Tezel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kerem Tezel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kerem Tezel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kerem Tezel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kerem Tezel hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Kerem Tezel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları