Ulusal Plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi kongrelerinde 2011 yılında asistan yarışmasında, 2015 yılında uzmanlık yarışmasında birincilik ödüllerini aldı. 3 yurt içi 8 yurt dışı yayını bulunmaktadır.
2017 yılında Barış Çakır’ın yanında fellowship programında burun estetiğinde ileri düzey eğitim aldı.
2018 yılında Teoman Doğan tarafından düzenlenen burun estetiği kursuna katıldı.
İlgi alanları, estetik cerrahi işlemler, burun, meme, karın estetiği, liposuction, vücut şekillendirme, yüz gençleştirme, dolgu, botox, prp, el kesileri, yüz travmaları, açık yaralar, yanık ve mikrocerrahidir.
Burun Estetiği
Göz Kapağı Estetiği
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Tümünü gösterHizmetler
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Botoks
Burun Estetiği
Göz Kapağı Estetiği
Op. Dr. Kerim Ünal
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Meme Büyütme
Meme Estetiği
Meme Küçültme
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Kerim Ünal adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Kerim Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kerim Ünal, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Kerim Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Meme Estetiği.
Kerim Ünal adresi nerede?Kerim Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez, Çukurçeşme Cd. 57-59, Gaziosmanpaşa İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kerim Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kerim Ünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kerim Ünal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kerim Ünal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kerim Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kerim Ünal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kerim Ünal ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra