Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Atriyal Septal Defekt Onarımı
Bebek Kalp Ameliyatları
Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti
İzmir
Cabg(Koroner Arter Bypass Grefti)
Cox-Maze Prosedürü
Damar Ameliyatları
Damar Cerrahisi Ameliyatları
David Ameliyatı (Prosedürü)
İzmir
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Derin Ven Trombozu Tedavisi
Lazer İle Varis Tedavisi
Lazerle Varis Tedavisi
Mekanik Protez Kapak
İzmir
Mitral Kapak Onarımı (Mitraclip)
Nonkoroner Damarın Cerrahi Olmayan Revaskülarizasyon
Yacoub Ameliyatı (Prosedürü)
Yenidoğan Kalp Ameliyatları
Çocuk Kalp Ameliyatları
İzmir
Koroner arter hastalığı, kalp kapak hastalıkları ve doğumsal kalp hastalıkları konularında yoğun olarak hasta kabulü yapan Prof. Dr. Kıvanç Metin, mesleki çalışmalarına şu an İzmir'de bulunan özel muayenehanesinde devam etmektedir.
Babamı Aort anevrizmasi sorunu ile getirdik, o kadar ilgili ve bize açıklayıcı davrandı ki çok memnun kaldık. Acil olarak goruntuleme ile ilgili islemleri baslatip, cozum icin stent ve ameliyatla cozum hakkinda ayrintili bilgi verdi.
lü...
Kıvanç hocam dan Allah bir değil bin kere razı olsun... işinin hakkını veren değerli hocam 2 günlük kalp hastası oğlumu ameliyat yaptı şimdi ikinci ameliyatı için hazırlanıyoruz doktor tercihimiz tabi ki yine kıvanç hocamız sizin gibi doktorların olması çok güzel hocam Allah sizden razı olsun iyi günler dilerim
o....y
Kıvanç hocam,benim 2004 ve 2005 yıllarındaki by pass ve bacak damarı ameliyatlarında bulunmuş bir kişidir.19 sene önce nasıl güvenip Kıvanç hocamın ameliyat masasına yattıysam,şimdide gözüm kapalı yatarım.İyi kalpli,yenilikçi,candan ve karşısındakine güven veren bir kişilik.Sağlıklı ve mutlu günler diliyorum....
bi...l
Annem için tavsiye üzerine randevu aldım ve inanılmaz ilgi ve en önemlisi detaylı bilgi paylasimindan ötürü öncelikle çok teşekkürler varis için gitti annem operasyon için gün verdi kendisine tereddüt etmeden gidebilirsiniz
pe...
Öncelikle hastasına verilen değer bilgilendirme,hastanın geçmiş öyküsü,muayene sonucu değerlendirme yönlendirme çok iyiydi.Yaklasik 30 dk hatta belki de daha fazla süren bir muayene süresi,ve hiç bir ayrıntıyı eş geçmeden hastasını bilgilendirme si sonucunda evet dedim biz doktorumuzu bulduk. Sizler gibi doktorların çoğalması dileğiyle
Sevgili hocamızı aile dostu bir hekim aracılığıyla tanıdık. Annemin bypass ameliyatı öncesi gerek engin bilgisi gerek titizliği gerek stres yönetimi ve hastasına psikolojik desteği ameliyat sonrası hasta takibi gerekli olan bütün açıklamaları hiçbir şüphe bırakmadan açıklaması değer yargılarını üst düzeyde hastalarına hissettirmesi mütevazılığı en önemlisi annemin tekrar sağlığına kavuşmasında bize yardımcı olması ve yaşatma çabası dünyalara bedel. Sevgili hocamıza en derin saygı ve sevgilerimizle. Sağ olun var olun iyi ki varsınız.
ya...r
Kıvanç beyi tanımaktan çok mutluyum çünkü kendisi rahatsızlığımı çözmeye çalışırken çok empati kurdu be çok ayrıntılı açıklama yaparak rahatsızlığımı anlatmaya çalışması çok güven vericiydi ve ayrıca daha yapılacak testlerim ićin gerekli yerleri arayıp sanki ailemden biri gibi ilgilenmesi tarif edilemez bir duygu.Allah kendisinin yar ve yardımcısı olsun her daim .Çok memnun oldum üstelik aynı gün izmirde kaldığım çevreme özellikle anlattım çünkü işini bu kadar özenle yapan doktorumu anlatmamak eksiklik olurdu.Testlerimi yaptırıp sonuç için tekrar görüşeceğiz ,hocama saygılarımı sunarım .
se...l
Benim için; Enfektif endokardit İle mücadelenin kahramanı. Bu rahatsızlığımdan kaynaklanan Protez kapak ve aort damarla ilgili verdiği emekler için çok teşekkür ederim. 2017 yılından beri hala bıkmadan, sabırla tane tane sorularımın cevabını anlatmaya çalışması, hastalarıyla ilgili tüm detayları hatırlayıp, takip etmesi bana büyük güven veriyor. İyi ki hayatımdasınız. Beni hayata döndürdüğünüz için tüm ailem ve ben tekrar tekrar size çok teşekkür ediyoruz.
ke...
Kıvanç hocam ailemizin doktoru oldu samimi ve insanca yaklaşımı sayesinde kendisine güvenimiz tam. Annemin şah damar ameliyatıni yapmıştı.Annem şuan çok şükür iyi. iyi ki tanıdık sizi hocam Allah sizden razı olsun.
Hasta
Mükemmel bir doktor. Tanıdığımıza çok memnun olduk.Damar tedavisi için gittik.Eşimin şeker nedeniyle damarsal problemleri vardı. Bizi çok güzel aydınlattı.
Kıvanç Metin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kıvanç Metin, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Kıvanç Metin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı, Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi, Atriyal Septal Defekt Onarımı, Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti, Cabg(Koroner Arter Bypass Grefti), Cox-Maze Prosedürü, Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde), Femoropopliteal Bypass.
Kıvanç Metin adresi nerede?Kıvanç Metin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi İzmir
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kıvanç Metin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kıvanç Metin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kıvanç Metin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kıvanç Metin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kıvanç Metin hangi dilleri konuşuyor?Kıvanç Metin ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kıvanç Metin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kıvanç Metin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kıvanç Metin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kıvanç Metin hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Kıvanç Metin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kıvanç Metin hangi sigortaları kabul ediyor?Kıvanç Metin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları