Orhangazi Mahallesi Nedim Helvacıoğlu Caddesi No:73, Afyonkarahisar
le...
Yakın zamanda beş yıldır yaşadığım çok sorunlu sıkıntılı varis problemi mı profesyonel ve harika bir operasyon ile tedavi eden ablam diyebileceğim candan doktoruma teşekkür ediyorum.nice başarılarını duyuyorum daha nice başarılara diliyorum.
ku...n
Oldukça başarılı,çalışkan ve dürüst.Teşhisleri çok yerinde.
Kıvılcım Ertürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kıvılcım Ertürk, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Kıvılcım Ertürk adresi nerede?Kıvılcım Ertürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Orhangazi Mahallesi Nedim Helvacıoğlu Caddesi No:73 Afyonkarahisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kıvılcım Ertürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kıvılcım Ertürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kıvılcım Ertürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kıvılcım Ertürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kıvılcım Ertürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kıvılcım Ertürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Kıvılcım Ertürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Afyonkarahisar Damar Hastalıkları
Afyonkarahisar Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Afyonkarahisar Kalp çarpıntısı
Afyonkarahisar Kalbin Hızlı Atması
Afyonkarahisar Kalp Hastalıkları
Afyonkarahisar Kalp Romatizması
Afyonkarahisar Kalp Yetmezliği
Afyonkarahisar Derin Ven Trombozu (DVT)
Afyonkarahisar Muskuler Brıdge
Afyonkarahisar Mitral Yetmezlik