A Plus Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
A Plus Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi İsmet Karaokur Bulvarı No:34/B, Kahramanmaraş 46050
so....
Başarısız bir kanal tedavisi geçirdim ve yapılan kaplama dişleri 4 yıl kullanabildim. Şimdi yeniden komplike bir tedaviye başlamak zorundayım.
Çağdaş beye, 4 yıl önce üst ön dişlerime empres kaplama diş yaptırdım, iki yıl sonra bu dişlerden biri şişti bir diğerinde de sıcak soğuk hassasiyeti başladı.O ara şehir dışındaydım Çağdaş beye güvendiğimden Maraş’a geliş gidiş yapıp şişen dişe kanal tedavisi yaptırdım fakat ağrım geçmemişti, bir yıl sonra aynı dişe yıne kanal tedavisi yaptı ve değişen bir durum yoktu. çağdaş beye göre problem yoktu, bende ön dişlerimi kullanamıyordum
y.....
Doktor bey gerek dolgu genel kaplama işlerimde çok hızlı bir şekilde tedavilerimi gerçekleştirdi. Uzun zamandırda sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum. Mesleki bilgisine güvenim tam ve gittiğim zamanda rahat ediyorum.
ha...t
Halil beyi a plus dental'in instagram sayfasından gördüm.Ön dişlerim arasında uyumsuzluk vardı. A Plus Dental'in instagram sayfasında yapılan estetik dişleri resmini görünce randevu aldım. Panoramik film alınıp muayene işlemini gercekleştirdi. Hastayı bilgilendirmesi,tedavi şeklini anlatmasından çok memnun kaldım.Ön dişlerime önce beyazlatma işlemi yapıldı daha sonra kompozit dolgu ile daha sağlıklı ve güzel dişlere kavuştum. İlgisi ve alakası için Halil beye çok teşekkür ederim.
ha...t
Eda Hanıma dişimdeki ağrı için gittim. Panoramik film alıp detaylı muayene işlemi gerçekleştirdikten sonra , Dişime dolgu yapılması gerektiğine karar verdi. randevu alıp dolgu işlemimi yaptırdım.Eli çok hafif ve çok steril.Hastalarına olan yaklaşımı,tedavi şekli ,hastasını bilgilendirmesinden çok memnun kaldım.Tavsiye ediyorum..
ha...t
A plus Dental diş polikliniğinde Çağdaş beye alt çenemdeki ağrı için gittim. Panoramik film alıp detaylı muayene işlemi gerçekleştirdikten sonra ,gömülü yirmi yaş dişim olduğunu söyledi.Cerrahi bir müdahale ile ile gömülü dişimi çekti. Hastalarına ilgisi ve tedavi şeklinden çok memnun kaldım .Tavsiye ediyorum.
me...e
Ön iki disim aralıklıydı dis teli taktirmayi düşünüyordum fakat arastirmalarim sonucu kompozit bonding diye bir uygulamanın olduğunu öğrendim.Bu uygulamada dişe hiç bir zarar vermeden dolgu malzemesi ile dise sekil veriliyor.Uygumada en önemli faktör doktorun becerisi. Halil ibrahim beyin instagram sitesinden yaptiklarina baktım ve çok iyi oldugunu gördüm.Randevumu aldım ama yinede nasıl olacak diye endişeliydim taki o koltuga oturana kadar.Doktor beyin eli çok hafif ve işinde çok titiz heykel traş gibi calisarak 2 saatin sonunda beni çok mutlu eden dişlerimi yaptı. Allah böyle doktorlarin sayısını artırsın işini hakkıyla yapan biri çok tesekkur ederim
şi...a
Eda hanım hakikî bir hekim; yaptığı işlerin kalitesiyle, insanlığıyla, anlayışıyla, samimiyetiyle ve duyarlılığıyla.. Daha yeni hekim olmasına rağmen kaç yıllık dişhekimimin çekmek istediği 5 dişimin 3'ünü Allah'ın izniyle kurtardı. Rabbim Eda hanım gibi kaliteli hekimlerin sayısını artırsın.Amin...
du...e
Eda hanıma dolgumu yaptırmak için gittim. Tedaviden ve klinikteki temiz ortamdan çok memnun kaldım. Eda hanım ve çalışanlar çok nazik ve ilgililer. Maraşa yakışan bir hizmet bence.
Sadece kökü kalmış olan dişimin şişliği ve ağrısından dolayı gittim, bu sayede kanal tedavisi, kaplama ve dolgu ihtiyacı olan dişlerimde ele alınıyor ve süreç devam etmekte, gayet memnunum
A Plus Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Kahramanmaraş şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?A Plus Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Kahramanmaraş şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahı, Ağız Diş Ve Çene Radyoloğu, Diş Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Diş Hekimi, Çocuk Radyoloğu, Ortodontist, Periodontolog, Spor Hekimi, Restoratif Diş Tedavisi Uzmanı, Radyolog, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı.
A Plus Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?A Plus Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 60 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Dental Anestezi, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Lokal Anestezi, X-Ray, Zirkonyum Porselen Kronlar, Zirkonyum, Randevu, Normal Randevu.
A Plus Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda A Plus Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
A Plus Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?A Plus Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan A Plus Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
A Plus Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla A Plus Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar A Plus Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
A Plus Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?A Plus Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi İsmet Karaokur Bulvarı No:34/B Kahramanmaraş şeklindedir.
Kahramanmaraş bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Kahramanmaraş bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri