Adel Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Adel Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Bahçelievler Mahallesi Şair Orhan Veli Sokak No:10/13 Kaptan Apartmanı, Bahçelievler 34180
kü...r
Öfke kontrol sorunum var diye artık ailem nerdeyse yaka paça zorla ikna ederek Doktor Beye beni götürdüler. Evde, işyerimde herkes beni her an patlayacak bomba gibi görüyordu. Beş yaşındaki kızım beni görünce annesine kaçıyordu. Ençokta bu koydu bana. Ben bir canavarmıyım diye kendime öfkem arttıkça busefer alkol almayı çok arttırdım ama çözüm değil daha büyük sorun oldu. Zengibar Bey bana dediki öfke bir duygu altta yatan olumsuz hisleri olabildiği gibi olumsuz yaşam olaylarını tolere edemediğimden de olabilceğini esas sorunun öfkeyi anlamlandırmaktan ziyade hislerini bastırıp tepkisellikle ifade ettiğimi ve bazen haklı olsamda haksızlıkla göründüğümü söyledi. Üzerine konuşunca çok şey çıktı. En çokda çatışmalı, kavgalı bir evde büyüdüğümden böyle olmasın benim babalığım derken daha ağırını yaşattım aileme. Çok üzgünüm ama çok şey öğrendim ve geliştim. Tüm pişmanlığımı çok güzel an ve anılarla söndürmeye başladım. İlaçta, terapide çok iyi geldi.
di...n
Evham ve kuruntu yapıyordum herşeye. Aklıma hep en kötüsü geliyor. Ya şöyle olursa, acaba şimdi nolacak gibi. Her olayda kalbim çarpıyor, vücudum titriyor, nefesim kesiliyor, boğulacak gibi oluyorum. Babam kalp krizi geçirdi. Sonra iyice arttı. Çocuğuma top oynama, kalbin çarpar, düşer bayılırsın diyorum. O da korkmaya başladı. Üstüne ne MR a girebiliyorum, ne uçağa binebiliyordum. Annemde öyleydi. Hiç dokunup öpmezdi, sarılmazdı bana ama hep koruyup kaygılanırdı. Fark ettim ki bende öyleyim çocuğumla. Kardeşime de ben bakardım annem üzülmesin diye. Kardeşime iyi bakınca saçımı okşardı .Şimdi kime iyilik yapsam sanki beni çok sevecek ve hiç bırakmayacak gibi geliyordu. Ama hep ödün vermişim kendimden. Bunları görmek ve değiştirmek çok iyi geldi. İlaçla kaygımda azaldı. Terapilerle yakın zamanda ilacıda keseceğiz çok şükür.
bu...l
Samimi, güven veren yaklaşımıyla ilk andan itibaren rahat , her seans sonrası kendimi daha güçlü ve motive hissettim. Beni yeni bir ben ile tanıştırdı, başa çıkamadığımı düşündüğüm birçok şeye karşı dik durmamı sağladı. İyi ki tanışmışız, iyi ki sizi tercih etmişim
gü...
Arkadaşlarımla konuşurken boş boş baktığım ve dinleyemeyip dağıldığım oluyordu. Bir işe başlamak işkence gibi geliyor, kaçıyordum. Tam bir iş yapacağım olmadık şeylere dönüyordum. Sanki zihnim surf yapıyordu. Yerimde oturamam, daralırdım. Artık herşeyi ötelemekten işimi kaybedecektim. Arkadaşım da bende öyleydim Zengibar Bey'e muayene oldum dedi. Bende muayene olma kararı aldım Zengibar Bey'e. Meğerse taa çocukluktan beri varmışta fark etmemişim. Şimdi iyiyim, hayatım normale döndü.
öz...r
Zengibar Hocamla onlıne ve yüz yüze görüşmeler yaptım. Endişelerim, iç daralmalarım, nefes açlığım, vücudumda uyuşmalar, kalp çarpıntılarım, baş dönmelerim yani panik atağım tuttuğunda vücudumu zaptedemiyordum. Elim ayağım titriyor, buz kesiyordu. Dahiliye, nöroloji ve kardiyolojiye gittim. Hepsi psikolojik kökenli dedi. Psikiyatri görsün dedi. Zengibar Bey tek tek bu mekanizmanın nasıl işlediğini anlattı. Güvende hissetmediğim olayların ağrı gibi ruhsal durumda da anksiyetenin bir taşırma haberci olduğunu söyledi. Sonraki seanslarda yaşadıklarıma karşı hissettiğim şeylerin nasıl geliştiğini fark edince ciddi çözülmeler oldu ve çok şükür verdiği ilaçlada çok iyi oldum.
Sayın doktorum Zengibar Bey, bana ızdırap gibi gelen obsesyonlarım , takıntılarım artık ölsemde kurtulsam diyecek kadar hayatımı ele geçirdiği zamanda sizi tanıdım. Çok araştırıp, inananıp kendimi anlatacağım birinin varlığı bana çok iyi geldi. Obsesyonlarımın hayatımda ağır gelen, kontrol edemediğim ve bastırdığım yaşanmışlıklarım olduğunu göstemeniz ve buna karşılık kontrol edebileceğim, taşırılan, saplantılı düşüncelere karşı zorlantılı davranışlar olduğunu bana okadar iyi anlattınız ki gerisi çorap söküğü gibi geldi. Arkadaşlar getçekten bilinç çok karmaşık bişey.Yaşadığımız herşeyi anlamlandırmaya çalışırken bizi çok zorluyor. Ama bunu sağlıklı yapamadığımızda travmalarımız bizi ömürboyu kovalıyor. Anneler babalar lütfen sizde baskı ve kontrol altında tutmayın çocuklarınızı bir de bu suçluluk uyandırınca çok daha ağır yaşanıyor. lütfennn yapmayın...
ö....z
Zeynep Hanım’ı tavsiye üzerine buldum ve görüşmelere başladık. Daha önce yaşadığım şehirde çok kez terapi deneyimim olmuştu ama bir süre sonra panik ataklarım tekrar eder olmuştu. Zeynep Hanım’la panik ataklarımın altında yatan çocukluk sahnelerimi bulup EMDR Terapisi ile çalıştık. Sonrasında hayatımda zorlayıcı dönemler yaşamış olmama rağmen tekrar hiç panik atak yaşamadım.
ce...l
Yaklaşık 20 yıl önce bir trafik kazasında iki koltuk arasında sıkıştım ve sağlık ekibi beni zorla çıkardı. Göğsüm okadar sıkışmıştıki nefesi çok zor alıyordum. Öleceğim diye daha da nefes alayım derken canım yanıyordu. Kurtuldum ama panik atak miras kaldı. Sonra asansörde kaldığım bir gün inanılmaz zor anlar yaşadım ve bir daha asansöre binemedim. Zengibar Bey bunun travmatik, işlenmemiş anı olarak sürekli tetikleyicilerden kaçayım derken zorlanmalarımın sebepleri olduğunu anlattı. Uygun ilaç ve EMDR terapisi ile çok şükür aştım. Bu arada çocukken gölde boğulma olayımın da bu travmaların içinde en ağır olanı ve ilk anı olduğunu terapide fark ettim.
ce...l
Seanslarda gösterdiğiniz anlayış ve destek için minnettarım. Kendimi tanıma ve içsel sorunlarımı derinlemesine tanıma fırsatı buldum. Her görüşmemizde, sorunlarımı daha iyi anlamamı sağlayan derinlemesine sorular sorarak beni teşvik ettiniz. Duygusal zorluklarımı aşmamda katkılarınız çok değerliydi.
sa...y
Psikiyatri danışmanım önerisi ile EMDR terapi arayışındaydım, bir tavsiye üzerine Zeynep hanımla terapi ye başladım. İlk başta tedirgin olmama rağmen Zeynep Hanım'ın samimi yaklaşımı süreci çok daha rahat ve hızlı ilerletti benim için. Bir sene içinde hayatım, travmatik sürecim ve bakış açım çok değişti. Hayatım zor bir noktada olmasına rağmen ana odaklı devam edebiliyorum. İyiki zamanında EMDR çalışmasına başladım gerçekten kökten anıları güvenli ve rahat bir şekilde kendimi ifade edebilmem, hocanın beni gerçekten anlaması hayatımı ve akışını çok değiştirdi. Zeynep hocamı tüm gönlümle tavsiye ediyorum, güvenli alanı samimiyeti ve düzgün planlaması süreci terapiyi benim için çok daha rahat bir sürece dönüştürdü.
Adel Psikolojik Danışmanlık Merkezi, Bahçelievler şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Adel Psikolojik Danışmanlık Merkezi, Bahçelievler şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Psikiyatrist.
Adel Psikolojik Danışmanlık Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Adel Psikolojik Danışmanlık Merkezi, toplam 30 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Evlilik Terapisi, Çocuk Hasta Psikiyatrik Muayenesi.
Adel Psikolojik Danışmanlık Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Adel Psikolojik Danışmanlık Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Adel Psikolojik Danışmanlık Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Adel Psikolojik Danışmanlık Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Adel Psikolojik Danışmanlık Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Adel Psikolojik Danışmanlık Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Adel Psikolojik Danışmanlık Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adel Psikolojik Danışmanlık Merkezi nerede?Adel Psikolojik Danışmanlık Merkezi adresi Bahçelievler Mahallesi Şair Orhan Veli Sokak No:10/13 Kaptan Apartmanı Bahçelievler şeklindedir.
Bahçelievler bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Bahçelievler bölgesindeki Nörolog klinikleri
Bahçelievler bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
Daha fazla (14)Bahçelievler Aile İçi İletişim Sorunları
Bahçelievler Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Bahçelievler Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Bahçelievler Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Bahçelievler Davranış Bozuklukları