Kadıköy, Psikolog
İstanbul Ruh Sağlığı Enstitüsü
Psikoloji
Bağdat- Ethemefendi Caddesi Uğur Apt. No.3 Daire.15 Kat.6 (Galip Paşa Camii'nin karşısı- Şekerbank'ın üstü), Kadıköy • Harita
İstanbul Ruh Sağlığı Enstitüsü
Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi
Psikoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Ortopedi ve travmatoloji
, Kulak burun boğaz, Psikiyatri Daha fazlaAhmet Mithat Efendi Cad. No:17 (Bağdat Cad. Sahil Yolu Kalamış Mevkii) Fenerbahçe, Kadıköy • Harita
Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi
Psikohelp Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
Psikoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Psikiyatri
, Pedagoji Daha fazlaCaferağa Mahallesi Sakız Sokak Maksim Apt. No: 2/b, 34710 Kadıköy, • Harita
Psikohelp Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
NB Kadıköy Hastanesi
Psikoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaAcıbadem Mahallesi Sokullu Sokak No:1, Kadıköy • Harita
NB Kadıköy Hastanesi
Suadiye Mah. Bağdat Caddesi Akasyalı Sk. No:1 Akasya Apt. Kat:2 Daire:6, Kadıköy • Harita
Seren Psikoterapi Enstitüsü
Prof Dr. Ali Nihat Tarlan Caddesi, Ikidede apartmanı, No:35 Daire:8 Kat:2 Bostancı, Kadıköy • Harita
Anez Psikoloji
Kayra Psikoloji
Psikoloji, Psikiyatri, Aile danışmanlığı
, Psikolojik danışma ve rehberlik Daha fazlaMerdivenköy Mah. Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:163/13 Can Apartmanı, Kadıköy • Harita
Kayra Psikoloji
Caddebostan Mahallesi Kavaklı Sokak No:2/2 Aliye Hanım Apartmanı, Kadıköy • Harita
World Therapy Center
Bağdat Caddesi Göztepe Işıklar Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi Yaman Apartmanı No 36 Kat 1 Daire 2, Kadıköy • Harita
Bağdat Psikiyatri
Caferağa Mahallesi Sakız Sokak No:2/B Maksim Apartmanı, Kadıköy • Harita
Psikohelp Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi - Kadıköy Şubesi
Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi
Psikoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaBağdat Cad.No:263 Caddebostan, İstanbul • Harita
Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi
Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi
Psikoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaFeneryolu, Bağdat Cd. No:69, Kadıköy • Harita
Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi
Acıbadem Dr. Şinasi Can (Kadıköy) Hastanesi
Psikoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaAcıbadem Cad.Tekin Sok.No:8, Kadıköy • Harita
Acıbadem Dr. Şinasi Can (Kadıköy) Hastanesi
Bağdat Caddesi Kazım Özalp Sokak 30 Kat.1 Şaşkınbakkal, Kadıköy • Harita
Özel Korto Psikolojik Danışmanlık Merkezi
İstanbul Erenköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Psikoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Psikiyatri Daha fazlaSinan Ercan Cad.No:29 Kazasker, İstanbul • Harita
İstanbul Erenköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Self Psikoloji Akademi
Psikoloji
Erenköy Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:272/8 Mormin Apartmanı, Kadıköy • Harita
Self Psikoloji Akademi
Deniz Psikolojik Danışmanlık Merkezi
General Asım Gündüz Caddesi No: 44/11, Kadıköy • Harita
Deniz Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Park 15 Muayenehaneleri
Psikoloji, İç hastalıkları, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen Daha fazlaMehmet Akfan Sokak No:13-15 Koşuyolu, Kadıköy • Harita
Park 15 Muayenehaneleri
Caddebostan Mahallesi Caddebostan İskele Sokak No:4/5 Kozacıoğlu Apartmanı, Kadıköy • Harita
Özel Duyu Psikoloji Psikolojik Danışmanlık ve Kişisel Gelişim Merkezi
Kadıköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikolog klinikleri