Diğer kurumları göster

Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9, Çankaya 06800
  • Diğer (İade)
  • SGK

Prof. Dr. Esma Sarıkaya Çelik Diğer

Doktor Esma hanım, bugün sıkıntılı spirilamin çıkarılması işlemini gerçekleştirdi. Kendisi hastaya son derece düzgün yaklaşıyor ve ben kaygılı bir yapıya sahip olmama rağmen çok düzgün yaklaştı ve işlemi de sorunsuz halletti.

Prof. Dr. Yasemin Özderin Özin Diğer

6 senedir chron hastasıyım gitmediğim özel ve devlet hastane kalmadı 2 sene önce yasemin hoca ile tanıştım süreç çok iyi ilerledi sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum önceden işlerimi halledemiyordum ishalden dolayı şimdi daha iyiyim iyiki var yasemin hoca bir doktordan daha fazlası

T
    Prof. Dr. Esma Sarıkaya Çelik Diğer

Esma hocam 10 gün önce myomektomi ameliyatımı gerçekleştirdi. Güler yüzlü, hastayı rahatlatan yaklaşımı, ameliyat sürecimi stressiz geçirmemi sağladı. En büyüğü 10 cm olan birkaç adet myomum vardı. Rahim korunacak şekilde ameliyatım başarı ile gerçekleştirildi. Kendisiyle tanıştığım için ve ameliyatımı gerçekleştirdiği için çok memnunum.

Prof. Dr. Esma Sarıkaya Çelik

Bir daha hiç acı keder görmeyesiniz

Y
    Prof. Dr. Barış Saylam Diğer

Tiroid Papillar kaserim var. 2 yıl önce total tiroidektomi ameliyatı oldum. Ancak sol lap 3'te lenf nodülündeki sıçramadan dolayı tekrar ameliyat olmam gerekti. Kendisi sol lateral ve sol santral boyun diseksiyonu ameliyatımı gerçekleştirdi. Çok zor bir ameliyat, başarı ile tamamladı. İnce ve temiz bir işçiliği olduğu bariz. Ellerine sağlık, ömür boyu borçlu kalacağım.

Doç. Dr. Nilay Yüksel Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)

Nilay hocamız 15 aylık oğlumuzun göz kanal tıkanıklığı ameliyatını yaparak şifaya kavuşmasına vesile oldu. Bilgisi ve hastalara yaklaşımıyla gerçekten taktire şayan bir doktor

Prof. Dr. Ahmet Fırat Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı

Ahmet Fırat hocam sol diz çapraz bağ ve sağ dirsek tenisçi dirseği, golfçu dirseği ameliyatımı yaptı. Ameliyatımı bizzat yapması, kurduğu ekibin mükemmelliği, hastanenin çok başarılı organizasyonundaki başarısı ile her türlü takdiri hak eden olağan üstü bir doktor, olağan üstü bir yöneticidir.

Doç. Dr. Enes Uluyardımcı Diğer

Sayın hocam Enes Uluyardımcı hocam 28 Haziran 2024 tarihinde Skolyoz ameliyatımı gerçekleştirdi. 2-3 hafta içerisinde çok hızlı toparladım. İlgisinden ve güven veren tavrından dolayı ben ve ailem çok minnettarız. Ameliyatım 8 saat sürdü ve sonrasında 30 saat yoğun bakımda kaldım.Zor bir operasyonu sayesinde daha çabuk toparladım. Gönül rahatlığıyla sağlığınızı Enes Hocama teslim edebilirsiniz.

Ç
    Op. Dr. Mehmet Önen Diğer

Nisan 2024’de makula deliği teşhisi ile, görme oranım % 5 in altına inmiş bir şekilde, moralim çok bozuk halde Sayın Mehmet Önen’e tavsiye üzerine müracaat ettim. Hızla ve “ben bunu yaparım” diyerek büyük bir özgüvenle beni ameliyata aldı. Özel bir teknikle ameliyat etti. Ameliyattan sonraki süreci titizlikle, tevazu ile ve bana hep moral vererek yönetti. Ben de kendisine büyük güven duyarak, tavsiye ve kurallarına umutla ve dikkatle uydum. Sürecin sonunda, makula deliği kapandı, görmem büyük oranda düzeldi ve iyileşmem devam ediyor.
    Sayın Dr. Mehmet Önen’in yüksek teknoloji gerektiren hassas operasyonlarda çok başarılı bir cerrah olduğuna inanıyorum.

I
    Doç. Dr. Enes Uluyardımcı Spinal Füzyon

Bana iki sene önce skolyoz teşhisi konuldu. Hastalığım geç tanı olduğundan 61 dereceye yükseldi. 2 ay önce enes hocamla tanıştık. 5 temmuzda ameliyat oldum yaşım 18 . Enes hocamın desteği ve tecrübesiyle ameliyatı atlattım. Ameliyatım başarılı geçti. Enes hocayı herkese tavsiye ederim.

Doç. Dr. Enes Uluyardımcı Randevu

temmuzun 25 in de enes hocama skolyoz ameliyat oldum. 46 derece idi. Ameliyatım gayet başarılı geçti. 1 hafta oldu yürüyorum. Enes hocama ilgi ve alakasından dolayı çok minnettarız

• Ankara Şehir Hastanesi, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Ankara Şehir Hastanesi, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Radyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Acil Tıp Doktoru, Nörolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Aile Hekimi, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Mikrobiyolog, Gastroenterolog, Dermatolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nefrolog, Radyasyon Onkoloğu, Romatolog, Patolog, Onkolog, Psikiyatrist, Biyokimya Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Gastroenteroloji Cerrahı, El Cerrahı, Hematolog, Genetik Uzmanı, Spor Hekimi, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Nükleer Tıp Doktoru, Çocuk Üroloğu.
  • Ankara Şehir Hastanesi, toplam 710 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Anterior Mediastinotomi, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı.
  • Hayır, şu anda Ankara Şehir Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Ankara Şehir Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ankara Şehir Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
  • Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ankara Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Ankara Şehir Hastanesi adresi Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9 Çankaya şeklindedir.