Hakkımızda
Apikal Kardiyoloji Merkezi kadrosunda 3 adet kardiyoloji uzmanı, bulunmaktadır. Apikal Kardiyoloji Merkezi İstanbul ilinde İncirli Cad.ihsan Kalmaz sokakno:2 Bakırköy adresinde bulunmaktadır.
Apikal Kardiyoloji Merkezi
Kartaltepe Mahallesi İncirli Cad. İhsan Kalmaz Sokak No:2, İstanbul 34145
f....ş
Telefon numarası doğrulandı
Babamın kalp yetmezligi sebebi ile gittik.Doktor bey çok ilgili ve alakalıydı hastayı çok iyi dinleyip muayenesi sırasında da çok dikkatli ve bütün ayrıntılara dikkat eden tedavi süreci ile ilgili nasıl bir yol izlememiz gerektigi konusunda bize yardim ettigi icin şimdiden kendisine çok teşekkür ederiz
Apikal Kardiyoloji Merkezi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Apikal Kardiyoloji Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Apikal Kardiyoloji Merkezi ile iletişime geçin.
Apikal Kardiyoloji Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Apikal Kardiyoloji Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Apikal Kardiyoloji Merkezi ile iletişime geçin.
Apikal Kardiyoloji Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Apikal Kardiyoloji Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Apikal Kardiyoloji Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Apikal Kardiyoloji Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Apikal Kardiyoloji Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Apikal Kardiyoloji Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Apikal Kardiyoloji Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Apikal Kardiyoloji Merkezi hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Apikal Kardiyoloji Merkezi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Apikal Kardiyoloji Merkezi nerede?Apikal Kardiyoloji Merkezi adresi Kartaltepe Mahallesi İncirli Cad. İhsan Kalmaz Sokak No:2 İstanbul şeklindedir.