Clinique Dent Beaute
Clinique Dent Beaute
Sun Plaza Kat:1 Bilim Sokak No:5 Maslak, Sarıyer 34398Sigortalar
- Inter Partner Assistance
f.....
Yıllardır korkup çektiremediğim ve artık ağrısına dayanamadığım 20 lik dişim için Ferzan Hanım'a gittim. Dişim artık kırılmış ve çürümeye başlamıştı. Nasıl çektiğini bile anlamadan dişimi sorunsuz ve ağrısız bir şekilde çekti. Ne çekimde ne de sonrasında hiçbir ağrı, sızı ya da şişlik hissetmedim. Ferzan Hanım'ın eli çok hafif ve çok güleryüzlü bir hekim. Kendisine ve ekibine yaklaşımları ve profesyonellikleri için çok teşekkür ederim. Klinik oldukça hijyenik ve kullanılan tüm materyaller ve malzemeler kaliteli. İyi ki dediğim kişilerden Ferzan Hanım. Diş sorunu olan herkesin gitmesini tavsiye ederim.
Clinique Dent Beaute, Sarıyer şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Clinique Dent Beaute, Sarıyer şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Periodontolog, Ortodontist, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Diş Hastalıkları Uzmanı, Endodontist, Oral İmplantoloji Uzmanı.
Clinique Dent Beaute hangi hizmetleri sağlıyor?Clinique Dent Beaute, toplam 30 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Diş Beyazlatma, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Tam Diş Protezi, Kanal Tedavisi, Çene Eklemleri Tedavisi, İmplant, Pembe Estetik.
Clinique Dent Beaute adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Clinique Dent Beaute online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Clinique Dent Beaute kurumundan nasıl randevu alabilirim?Clinique Dent Beaute tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Clinique Dent Beaute kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Clinique Dent Beaute aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Clinique Dent Beaute hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Clinique Dent Beaute hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Clinique Dent Beaute nerede?Clinique Dent Beaute adresi Sun Plaza Kat:1 Bilim Sokak No:5 Maslak Sarıyer şeklindedir.
Sarıyer bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Sarıyer bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri