Deniz Psikoloji Merkezi
Medya Mahallesi 629. Sokak No:11-A/52 Hmt 21 Plaza, Kayapınar 21000
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ah...t
Telefon numarası doğrulandı
büyük bir depresyondan kısa bir zamanda kurtulmam konusunda çok önemli desteği oldu. Başka birine yaşadıklarımı anlatmakta sorun yaşayan biri olmama rağmen insanlara artık bir şey anlatmak istemiyordum meki bey’in enerjisiyle bu engeli aşmamı da sağladı. Birkaç ay önceki kendim ile bugünkü beni düşündüğümde bu kadar kısa zamanda bu farkı yaşayabileceğimi ve görebileceğimi tahmin etmiyordum. Depresif duygudurumu yaşayan herkese tavsiye ediyorum.
Deniz Psikoloji Merkezi, Kayapınar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Deniz Psikoloji Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Deniz Psikoloji Merkezi ile iletişime geçin.
Deniz Psikoloji Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Deniz Psikoloji Merkezi, toplam 4 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık.
Deniz Psikoloji Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Psikoloji Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Deniz Psikoloji Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Deniz Psikoloji Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Deniz Psikoloji Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Deniz Psikoloji Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Deniz Psikoloji Merkezi hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Deniz Psikoloji Merkezi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Deniz Psikoloji Merkezi nerede?Deniz Psikoloji Merkezi adresi Medya Mahallesi 629. Sokak No:11-A/52 Hmt 21 Plaza Kayapınar şeklindedir.