Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
- Anayasa Mahkemesi Başkanlığı
- Ankara Sigorta
- Aviva Sigorta
- Axa Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
gö...i
biz biraz geç anne baba olduk,Anıl şu an 4 yaşında bu sebepten doktorlarımızı çok araştırdık,ilk randevuda oğlum Anıla Dilek hocamızın o güzel yaklaşımının farkını net bir şekilde gördük yaşadık, sonrasında 3 saat süren genel anestezi altında operasyonumuz oldu tam 13 dişi işlem gördü,o sürede nefes bile alamadık ,ama işlemin en başından sonuna kadar Dilek hanım süreci o kadar güzel yönetti ki minnettarız, çocuk doktoru olmak çok güzel kocaman bir kalp ister oda Dilek hanımda var,çok doğru bir kapıdayız,Anılın artık çok güzel bir gülümsemesi var
teşekkür ederiz
yi...n
Hem operasyon sırasındaki iletişimi hem yaklaşımı seni çok rahatlatıyor. Eli de çok hafif. İmplant diş çekme, dolgu gibi birçok işlem yaptık.
Arca Bey tedavi öncesinde detaylı bir şekilde bilgilendirme yaptı.İmplant uygulaması ile ilgili tüm korkularımı giderdi.Tedavi tamamlandığında bana anlattıkları ile yaşadıklarım arasında en ufak bir uyumsuzluk olmadığını gördüm.Tedavi esnasında hasta konforunu ön planda tutması gerçekten çok iyi.Teşekkürler Arca Bey ve tüm Dentway ailesi...
t....u
Diş hekimi Arca Bey, çok uzun yıllardır diş doktorum. Benim doğuştan gelen sorunlu bir ağız yapım var. Genetiği sebebiyle süt dişlerimin yerine yenileri gelmiyordu. Arca Bey'in tedavisi sayesinde şu an hem dişlerim tam hem de güzel bir gülüşe sahibim. Herkese tavsiye ediyorum özellikle benim gibi sorunlu bir ağız yapısı olanlara..
hs...y
2005Yilindan itibaren Doç.Dr.B. Atalay'in implant ve diş çekimi üzerine olan uzmanlığı;teknik,bilgi birikimi, titizliği beni sağlıkla bugünlere getirmiştir. Kendisine teşekkür ederim.
Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Kadıköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Kadıköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Diş Hastalıkları Uzmanı, Periodontolog, Ortodontist, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı.
Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, toplam 56 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Cep Derinliği Azaltma, Dental Anestezi, Diş Bakımı, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr), Gülüş Tasarımı, Küretaj, İmplantoloji.
Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi nerede?Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adresi Bağdat Caddesi No:404/6 Suadiye Kadıköy şeklindedir.
Kadıköy bölgesindeki Psikolog klinikleri
Kadıköy bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri