Deren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Mecidiye Mahallesi Çaprazbahçe Sokak No:8/A, KütahyaUzmanlar
C
ce...n
Telefon numarası doğrulandı
Burak Bey işinde çok başarılı bir doktor kanal tedavisi oldum normalde korkudan dişçi koltuğuna oturamayan ben sıfır acı ve ağrıyla ayrıldım ordan kesinlikle başka bir doktor arayışına gireceğimi düşünmüyorum
Deren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Kütahya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Deren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Deren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Deren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Deren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Deren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Deren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Deren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Deren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Deren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Deren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
Deren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Deren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Deren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Deren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Deren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Deren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Mecidiye Mahallesi Çaprazbahçe Sokak No:8/A Kütahya şeklindedir.