Effective Psychotherapy&Counseling (Efective psikoterapi)
Hakkımızda
Effective Psychotherapy&Counseling (Efective psikoterapi)
şe...m
Ömer Bey’le görüşmelerimiz sayesinde zihnim biraz daha netleşti. Sakinliği, yaklaşımı ve doğru sorularıyla birçok şeyi fark etmemi sağladı. Kendimi rahatça ifade edebildiğim bir alan oldu. Gerçekten iyi bir dinleyici ve işini ciddiyetle yapan biri. İyi ki tanımışım.
Uzm. Kl. Psk. Ömer Kurt
Çok teşekkür ederim samimi ve güzel yorumunuz için
i....ş
İlk seansımızdan memnun kaldım. Sürecin devamının da iyi geçmesini diliyorum.
Çok teşekkür ederim
ez...
Yaklaşımı, destekleyici yönlendirmeleri, yöntemi ve empati gücüyle terapi sürecimi keyifli bir yolculuğa çevirdi. Tüm sorun çözüm süreçlerinde yol gösterici ve efektif.
Uzm. Kl. Psk. Ömer Kurt
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için
s....ö
Ömer beyden kaygı bozukluğu üzerine aldığım bireysel terapide henüz ikinci seansımız olmasına karşın, olay ve olgulara karşı olan yaklaşım şekli danışan olarak bende bir farkındalık oluşmasını sağladı. Ayrıca süreçle ilgili gerçekçi ve rasyonel yaklaşımı da güven yaratıyor.
m....k
Özeleştiri yapmamda ve hayatıma daha farkındalık kazanarak yol almamda sağladığı desteklerden dolayı görüşmemizden sonra her geçen gün daha huzurlu ve rahat geçiyor.Ömer Bey ile karşılaşmam büyük bir şans.
m....a
İnternet üzerinden yaptığım uzun araştırmalar sonucu Ömer hoca ile tanıştım. Kendisi bana göre alanında çok iyi ve danışanına nasıl yaklaşması (yöntem) gerektiği konusunda oldukça yetkin. Güler yüzlü ve samimi biri. Kendinizi güvende ve anlaşılmış hissediyorsunuz. Kaygı bozukluğu şikayetiyle kendisini başvurdum. 6 seans oldu. Kendimi yeniden tanımaya başladım. Süreç devam ediyor. İyiye gittiğimi hissediyorum.
Kesinlikle tavsiye ederim.
Yaklaşık bir aydır Ömer Bey ile terapi sürecimiz devam ediyor. İlk seanstan anlatabilmenin ve anlaşılmanın hafifliğini yaşadım, bu hafiflik giderek artıyor. Kendisi çok anlayışlı ve nazik. İnanıyorum ki çok güzel yol alacağız bu süreçte. Beklediğimden daha fazla verim alıyorum çünkü uzun süredir boğuştuğum kaygılarımda gözle görülür bir azalma gerçekleşti. Kendimi yeniden tanıyorum, aslında karakterimin zayıf parçaları olarak görmeye başladığım şeylerin süreç içinde gelişim gösterdiğini öğrenmeye başladım. Seansları iple çekiyorum. Benim için konfor alanı oldu burası. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Hepinize şifa dilerim
ze...
Haluk hocamdan ilişkim hakkında iki seans aldım. Gerçekten destekleyici ve çözümleyici yaklaşımı olan ve farkındalığı çok yüksek biridir. Tekrar seansa devam etmek istiyorum . Şuan her şey yolunda.
Uzm. Kl. Psk. Haluk Kikizade
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
ar....
Ömer bey’e gittiğimde hayatımın en zor dönemlerinden birindeydim, bir çıkmazın içindeydim ne yapacağımı bilmiyordum Allah razı olsun bana katkıları çok oldu, hatta evliliğime o kadar çok artı katacak bilgileri oldu ki .
Bir psikolog arıyorsanız ömer bey için hiç düşünmeyin.
Kendisi bana göre bu işi para için değil gerçekten mesleğini seven biri olarak yapıyor.
Bir kızım olduğu için ara vermiştim ama tekrar başlayacağım inşallah, yolunuz açık olsun ömer hocam.
m....t
Henüz yeni bir süreçte olmama rağmen kendisine danıştığım için memnunum. Yapıcı, güler yüzlü pozitif.herkes dinliyor ama Ömer bey tüm içtenliği ile dinliyor.seanstan sonra kendimi iyi hissederek ayrılıyorum.
Effective Psychotherapy&Counseling (Efective psikoterapi), Bakırköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Effective Psychotherapy&Counseling (Efective psikoterapi), Bakırköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Psikolojik Danışman ve Rehber.
Effective Psychotherapy&Counseling (Efective psikoterapi) hangi hizmetleri sağlıyor?Effective Psychotherapy&Counseling (Efective psikoterapi), toplam 41 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Aile Danışmanlığı, İlişki Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çözüm Odaklı Terapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Grup Terapisi, Bireysel Terapi, Evlilik Danışmanlığı.
Effective Psychotherapy&Counseling (Efective psikoterapi) adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Evet, Effective Psychotherapy&Counseling (Efective psikoterapi) online danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli; uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Effective Psychotherapy&Counseling (Efective psikoterapi) kurumundan nasıl randevu alabilirim?Effective Psychotherapy&Counseling (Efective psikoterapi) tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Effective Psychotherapy&Counseling (Efective psikoterapi) kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Effective Psychotherapy&Counseling (Efective psikoterapi) aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Effective Psychotherapy&Counseling (Efective psikoterapi) hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta/danışan, Effective Psychotherapy&Counseling (Efective psikoterapi) hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Effective Psychotherapy&Counseling (Efective psikoterapi) nerede?Effective Psychotherapy&Counseling (Efective psikoterapi) adresi Zuhratbaba Mahallesi Kent Sokak No:1 D:4 Bakırköy şeklindedir.