İstanbul, Endodontist
Doğal Diş Kliniği
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazla19 Mayıs Mahallesi Bayar Caddesi No:21/A, Kadıköy • Harita
Doğal Diş Kliniği
Batu Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaBahçelievler Mah.Bozkır sok.No:3 A/B, Bahçelievler • Harita
Batu Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Confident Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi Daha fazlaBüyükdere Cad. Akıncı Bayırı Sok. No: 12 Mecidiyeköy, Şişli • Harita
Confident Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Sky Dent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Endodonti, Diş hekimi, Protetik diş tedavisi
Kartaltepe Mahallesi Göktepe Sokak No:1, Küçükçekmece • Harita
Sky Dent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel OPC Klinik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi Daha fazlaKozyatağı Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi No:54/1, Kadıköy • Harita
Özel OPC Klinik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
dentgroup göztepe ağız ve diş sağlığı merkezi
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaSahrayı Cedit Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:257/C, Kadıköy • Harita
dentgroup göztepe ağız ve diş sağlığı merkezi
Dentavrasya Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - İSTANBUL
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaŞemsettin Günaltay Caddesi No:49 Suadiye, Kadıköy • Harita
Dentavrasya Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - İSTANBUL
Özel Radixdent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Endodonti, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaKordonboyu Mahallesi Hürriyet Caddesi Radix Plaza No:60, Kartal • Harita
Özel Radixdent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Voadent
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Oral i̇mplantoloji Daha fazlaFulya Mah., Büyükdere Cad., No: 74 A, İç Kapı No: 175, Şişli • Harita
Voadent
Özel Tasarım Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Endodonti, Diş hekimi, Ortodonti
, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaBarbaros Mahallesi Sütçü Yolu Caddesi No:74/1, Ataşehir • Harita
Özel Tasarım Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Doğu Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazla -
Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi Daha fazla -
Clinique Dent Beaute
Endodonti, Çocuk endokrinolojisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Oral i̇mplantoloji Daha fazlaSun Plaza Kat:1 Bilim Sokak No:5 Maslak, Sarıyer • Harita
Clinique Dent Beaute
Özel Bahçeşehir Doğapark Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaBahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Doğa Parkı Caddesi No:13-15FI, Başakşehir • Harita
Özel Bahçeşehir Doğapark Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Marmaradent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Endodonti, Diş hekimi, Ortodonti
, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaMerkez Mah. Atatürk Cad. Sancantepe, İstanbul • Harita
Özel Marmaradent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaBüyükçiftlik Sokak Nişantaşı, İstanbul • Harita
Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Endodonti, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaDoktor Erkin Caddesi, Kadıköy • Harita
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Merdivenköy Polikliniği
Endodonti, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği, Diş hekimi, Akupunktur Daha fazlaRessam Salih Ermez Cad.No:21 Merdivenköy Göztepe, Kadıköy • Harita
İstanbul Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Merdivenköy Polikliniği
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endodontist klinikleri