Karşıyaka, Endodontist
My Nova Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Oral i̇mplantoloji Daha fazlaİmbatlı Mahallesi 6076. Sokak No:12/F, Karşıyaka • Harita
My Nova Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Miva Dental Alsancak Diş Kliniği
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaAlsancak Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No:192/2, Konak • Harita
Miva Dental Alsancak Diş Kliniği
Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Bornova
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaKazımdirik Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi No:119/C, Bornova • Harita
Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Bornova
Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaBahriye Üçok Mahallesi Doç. Dr. Bahriye Üçok Bulvarı No:1/3 Şimşek İş Merkezi, Karşıyaka • Harita
Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka
Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Endodonti, İç hastalıkları, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi Daha fazlaErzene Mah. Ankara Cad. No: 172/109, Bornova • Harita
Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Özel CTG Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Endodonti, Diş hekimi, Ortodonti
, Periodontoloji, Protetik diş tedavisi Daha fazlaKahramanlar Mahallesi 1416. Sokak No:34, Konak • Harita
Özel CTG Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi Daha fazlaAnadolu Cad. No951 K4 Çiğili / İzmir, İzmir • Harita
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi