Hakkımızda

Aileniz, hayatınızdaki en değerli hazinelerden biridir. Ancak, zaman zaman zorluklar ve sorunlar yaşamak kaçınılmazdır. İşte bu noktada, Derin Aile Danışmanlık Merkezi olarak yanınızdayız! İstanbul Kağıthane’nin 4. Levent bölgesinde bulunan merkezimiz, ailenizin sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesi için gerekli destek ve rehberliği sunmaktadır.

Uzman klinik psikologlarımız, psikologlarımız ve sertifikalı aile danışmanlarımızla, her yaş grubundan bireyler için özel çözümler üretiyoruz. Aile dinamiklerinizi anlayarak, sorunları kökeninden ele alıyor ve birlikte çözümler geliştirmeye odaklanıyoruz.

İlişkilerinizi güçlendirmek, iletişim becerilerinizi geliştirmek veya yaşadığınız zorluklarla başa çıkmak için Derin Aile Danışmanlık Merkezi'ne başvurabilirsiniz. Amacımız, ailenizle birlikte daha sağlıklı ve ruhsal olarak dengeli bir yaşam sürmenizdir.
Unutmayın, her aile zaman zaman desteğe ihtiyaç duyabilir. Belirli zorlu yaşam dönemleri ile karşılaşılabilir.

Her ailenin dinamikleri farklıdır. Biz, her bireyin ve ailenin ihtiyaçlarını dikkate alarak, özel ve kişiselleştirilmiş hizmetler sunuyoruz.
Danışmanlık süreçlerimizde gizliliğe en yüksek önemi veriyoruz. Burada kendinizi güvende hissedecek, rahatça ifade edebileceksiniz.

Evlilik terapisi, aile danışmanlığı, bireysel terapi, travma terapisi ve çocuk ergen terapisi gibi çeşitli uzmanlık alanlarında Uzman Klinik Psikolog ve Aile danışmanlarımızla hizmet vermekteyiz...

Gülizar Göl Özel Derin Aile Danışmanlık Merkezi
Sultan Selim Mahallesi Sultan Selim Caddesi No:57/4 Kaya Aksoğan Apartmanı, Kağıthane
  • Diğer (İade)

Gülizar Göl Oyun Terapisi

Hayatın içinde yaşanan zorluklarla başa çıkabilmek için bir yol arayışına girersiniz. Bu yolda size eşlik edecek insanların hayati önem taşıdığını o yolda beraber yürümeye başlayınca anlarsınız. Biz bu yolda doğru yol arkadaşı,danışman ve dostla beraberiz.Kızımızın gelişim sürecinde oyun terapisi desteği almaya ihtiyacı vardı. Kendisi ile iletişime geçmemiz sosyal medya üzerinden oldu. Sıcak kanlı, samimi , gerçekçi yaklaşımı ile bize yardımcı oldu ve olmaya devam ediyor. Yavrumuzun bu süreçte olumlu ve hızlı değişimi bizi de çok sevindirdi. Zamanlama da dakik ve bir o kadar da karşılıklı yönetmemize yardımcı oldu. Hayatta tesedüf yoktur derler bence siz bizim en güzel tesadüfümüSünüz ! Sizi seviyoruz

Gülizar Göl

Yoğun bir gün ortasında kalbime dokundu güzel yorumunuz çok teşekkür ederim

Psk. Yağmur Bulut Çocuk Gelişim Testi

Kızıma objektif çocuk değerlendirme testleri uygulamak için Yağmur Hanıma başvurduk. Randevu saatine bağlı kaldı değerlendirme sonrasında ve öncesinde bizi güzel değerlendirdi.

Gülizar Göl Aile Danışmanlığı Randevusu

Boşanmanın arifesinde tanıştık kendisiyle, eşim ilk başta çok karşı çıkmıştı yıllardır çözemediğimiz sorunları o nerden bilecek ve nasıl çözecekti bir türlü ikna edemiyordum. Zar zor birlikte gitmeye ikna etmiştim eşimi ve daha ilk seansta birlikte çok şaşırmıştık. Eşimin bana ilk sözü keşke daha önce gelseydik olmuştu. İlerleyen seanslarda tespiti ve çözüm önerileri bizi daha da bağlamıştı. Sevgi dillerini anlatışı ve uygulayışımızla bize anlam katmaya başlamıştı. Sorunlarımı görmemizi ve çözüm yollarını öğretmesi sorunlarımızın tahmin ettiğimiz gibi büyük olmadığını ve aşılabilir olduğunu göstermişti. İşte böyle bir şeydi Gülizar hanımla tanışmamız. Ayırmaya çalıştığımız yollarımız artık yanyana olacak şekilde düzeldi. Ama şunu bilmelisiniz ki sihirli bir değneği yok size de çok çalışmak hatanızı kabullenmek ve çözüm yollarına uymak düşüyor. Sizlere de tavsiyem bitirmeyi düşündüğünüz bir evliliğiniz varsa muhakkak avukata gitmeden önce Gülizar hocaya gidin.

Psk. Yağmur Bulut Çocuk Gelişim Testi

Tavsiye üzerine hocama başvurdum çocuğum bu sene ilk okula başlayacaktı ama yapabilir mi yapamaz mı konusunda çekincelerim vardı, yağmur hocam bazı değerlendirme testleri yaptı ve birlikte sürece başladık. Çocuğum kendisini çok seviyor, bende memnunum

K
    Psk. Yağmur Bulut Oyun Terapisi

Yağmur hanıma oyun terapisi için gittim, çocuğuma yaklaşımı ve iletişimini çok beğendim, henüz meslekte yeni olmasına rağmen gayet olgun ve bilgili...

Gülizar Göl Aile Danışmanlığı Randevusu

Boşanma aşamasına geldiğim bir süreçte tavsiye üzerine kendisiyle tanıştık.Ancak çôzümden ziyade eşime destek ekip gelmiş gibi oldu ve eşimin yanında bazı sözlerinden rahatsız oldum..(eşiniz hep mi bôyleydi,işsizlikten v.b.) daha sonra ilişkimizi şifalandırmak adına EMDR yapmaya karar verdi.Ancak onuda artık aramızda yeterli güven ortamı oluştuğuna inanıyorum.Ben senin hikayeni senden dinlemek istiyorum diyerek dôrdüncü seansta bıraktı.Bu durumdan psikolojik anlamda faydadan ziyade zarar gôrdüm.Sürece çocuğumda dahil edildi ve bir aile resmi çiz testi uygulandı.Sonraki seansta merakla resmi gôrmek ve görüşlerini almak istediğimde resmi bulamadılar.Daha sonra srarla resmi gôrmekten vazgeçmeyince, stajyer, resmin gülizar hanımın çicukları tarafından yırtıldığı bilgisini verdi.Malesef ki telafisi de yapılmadı.Toplu ôdenen seansları tamamlamak çin gidip geldik.inanılmaz can sıkıcı bir süreç geçirdik.

Gülizar Göl

Hiçbir uyguladığım yöntemi yarım bırakmam danışanlar yarım bırakmak istediğinde bırakılmaması gerektiğini söyler ancak kararı onlara bırakırım.Burada yazan şey çocuklarımın resmi yırtmış olması doğru onların adına özür dilerim ama önemli olan resimden ziyade çocuğun duyduğu kaygı ve kimsesizlikti.

Gülizar Göl Randevu

Ben çok rahatladım. Ben aslında kocaman bir hiç için kendimide eşimide yipratigimi anladim

Gülizar Göl Aile Danışmanlığı Randevusu

Gülizar hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine çocuğumu götürmeye başladım.Boşanma sonrası içine kapanıklık yaşıyordu.Çocukla ilgili Aile görüşmelerimiz bir şekilde çift görüşmelerine evrildi. Gülizar hanımın tarzı ilk başta biraz tuhaf geldi ilişkide yanlışlarınızı size söylüyor bunu kaldıramayacak bir yapınız varsa gitmenizi tavsiye etmem ama bunları görüp hem partnerinizle hem çocuğunuzla hem anneniz hem kayınvalideniz hem de arkadaşlarınızla ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.Ben eşimle kök aile sorunları yüzünden ayrılmıştım.Şu an eşimle tekrar barıştık kızımız çok mutlu oldu ve tabii bizde.İlk seans sihirli bir değneği olmadığını söylemişti ama bence kesinlikle var.Ne söylesem ne yazsam az kalır hayatımızı değiştirdi resmen.Eşim bile daha önce destek almadan boşandığı için pişman oldu.

Gülizar Göl Aile Danışmanlığı Randevusu

Gülizar hocamla bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.Arkadaşım anlata anlata bitiremedi.Ne olabilirki en fazla diye merak ettim o esnada da evliliğimde bir kriz yaşandı.Güleryüzü yaklaşımı gerçekten çok farklıydı daha önce de destek almıştım böyle ilgili alakalı bir danışmanla ilk kez karşılaştım diyebilirim.Evliliğimizin hasarlı yönlerini bizi göstermenin yanı sıra birbirimizin sevgi dillerini de buldurdu ve aynı zamanda doğum sonrası yaşadığım ve halen devam eden cinsel isteksizlik problemini de beraber çözdük.Şunu da söylemeden geçmek istemiyorum çocuğumuzla alakalı konularda bile yardımcı oldu gerçekten çok özverili çalışıyor.Kendisiyle iyiki yollarımız kesişmiş sürecimiz sonlansa bile her ay kontrol amaçlı devam edeceğiz bizden kurtuluş yok:)

Psk. Yağmur Bulut Oyun Terapisi

Daha öncesinde Yağmur hanımın çalıştığı danışmanlık merkezinde başka bir hocadan eşim ile aile danışmanlığı alıyorduk. Çocuğumuzuda getirmek istediğinizde bize Yağmur hanıma yönlendirdiler. Sinirli ve agresif bir çocuktu, verilen danışmanlık ile beraber şu an daha normal bir çocuk oldu. Ailecek aldığımız hizmetten memnun kaldık.