Hatay Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Hakkımızda
Hatay Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Şirince Mahallesi Dabbahhane Sokak, Antakya 31070
tt...g
Ilk doktorumu beğenmedim ve Filiz hanımı söylediler. Tavsiye üzerine gittim ve oldukça memnun kaldım. Ilgili ve güler yüzlü. Sezeryanla doğum yaptım ve ameliyattan memnum kaldım. Herkese tavsiye ederim.
Hatay Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Antakya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Hatay Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Antakya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Radyolog, Patolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Psikiyatristi.
Hatay Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Hatay Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Hatay Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile iletişime geçin.
Hatay Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Hatay Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatay Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Hatay Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Hatay Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hatay Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Hatay Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Hatay Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Hatay Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Hatay Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi nerede?Hatay Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi adresi Şirince Mahallesi Dabbahhane Sokak Antakya şeklindedir.
Antakya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Antakya bölgesindeki Kardiyolog klinikleri