İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği
İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği
Cemil Topuzlu Caddesi No:46/1 Çiftehavuzlar, Kadıköy 34728Sigortalar
- Diğer (İade)
g....g
Gizem hanımla tanıştığıma çok memnunum önceden uyguladığım diyet listelerinden çok farklı beslenme şekli ile ilgimi çekiyor güzel listeler uyguluyorum. şimdilik 7,5 kilo verdim çok mutluyum güleryüzü güzel enerjisi hiç eksik olmasın meslek hayatında başarılar diliyorum
s ...k
130 kiloya ulaşmış eklem ağrıları gastroenterolojik , beslenme ve vertigo sorunlarım için abimin tavsiyesi ile doktorumuza gittim. Onlarca inceleme ve tetkik sonrası bana uygulanan diyet , fizik tedavi hareketleri ve herşeyden önemlisi yeni tespitlerle yeni bir yaşam biçimi oluşturan doktorumuza minnettarım. Vertigo ile yaşayan tüm sorunlarımın beynimin damar daralması sebebiyle az oksijenlenmesi ile oluştuğu tespit edildi. Nörolojik destek alarak destekleyici ilaçlar eklendi. 20 kg eksilerek 110 a düştüm beslenme alışkanlıklarım değişti. Hareket kabiliyetim arttı mide barsak sorunlarım bitti Yola devam …. İki yıldır geçmeyen beni yürütmeyen topuk dikeni ve diz ödemlerim çözüldü. Artık daha ağrısız ve daha aktif bir yaşamım var. Beni obezite cerrahisinden döndüren doktorumuza minnettarım. 20 kg vererek değişen hayatım bir 20 kg daha vererek kimbilir ne kadar iyi hissettirecek. Hastasının en ufak bir sorununu mercek altına almadan bırakmayan ona hertürlü desteği sunan detaylı incelemeler ile her hastalığı önden farkeden mükemmel, titiz doktorluğuna ve hasta üzerinde olumlu otoritesi sayesinde değişen tüm yaşam alışkanlıklarım için kendisine minettarım.
es...r
Gizem hanım ile İBS ve reflü tedavim sürecinde beslenme tavsiyeleriyle iyileşmem daha hızlı oldu. Ondan öğrendiği yeni beslenme tekniklerini alışkanlığa dönüştürdükten sonra, bedenen ve ruhen çok rahatladım. Hayat konforum arttı.
İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği, Kadıköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği, Kadıköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kardiyolog, Dermatolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Nörolog.
İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği, toplam 116 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Kanserde Beslenme, Randevu, Diyetisyen Randevusu, Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği, Fonksiyonel Beslenme, Kronik Hastalıklarda Beslenme, Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Antroduodenal Motilite Çalışmaları, Bağırsak Tıkanması Onarımı.
İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği nerede?İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği adresi Cemil Topuzlu Caddesi No:46/1 Çiftehavuzlar Kadıköy şeklindedir.
Kadıköy bölgesindeki Psikolog klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri