Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
Yeni Mahalle Sahil Yolu, Isparta 32500Sigortalar
- Diğer (İade)
na...k
1 Yılı aşkın süredir müzdarip olduğum rahatsızlıklarım vardı. Son zamanlardaki şiddetli sancı sebebiyle göründüğüm doktorlar, safra kesesi taşı ile ilgili olduğunu ve alınması gerektiğini söylediler.
Yaptığı detaylı açıklamalar, bilgilendirmeler ve verdiği güven sayesinde kendilerine ameliyat olmaya karar verdim.
Ameliyat öncesi ve sonrası süreçten, ilgi ve alakalarından çok memnun kaldım.
şu...z
1 yıldır kıl dönmesi rahatsızlığım vardı. Hangi hastaneye gidersem gideyim ameliyat olmaya değmez çok küçük diyip geri gönderildim. Taki mustafa hocaya gidesiye kadar. Detaylı kontroller sonucu ameliyatımı oldum ve çok mutluyum çünkü ağrı çekmeden herhangibir sorun yaşamadan tedavim tamamlandı. İyi ki varsınız hocam
mu....
Kaç senedir fıtık ağrısı çekiyordum. Ameliyat için fazla korkuluydum ta ki Tevfik hocayı bulana dek. Ameliyat olmak için Konya'dan geldim çünkü ameliyat olan herkes çok memnundu. Artık bende onlardan biriyim. Gerek ameliyat öncesinde gerek ameliyat sonrasında çok ilgili bir doktor.
si...m
Saçlı deride elime gelen bir kitle vardı ilk muayanede aldırmak istediğimi dile getirdim ve alalım dedi doktor bey aynı hafta içerisinde 1 saate yakın bir sürede işlem tamamen bitti Ameliyat esnasında sakin ve titizdi tüm sorularımı net bir şekilde cevapladı randevu ve kontrol süreçlerinde gerekli bilgilendirmeleri yaptı işinin ehli olan içimi rahatlatan tüm süreci kontrollü yönetebilen harika bir doktor kendisi 10 gün sonun da dikişlerimi aldırmaya gittim şimdilik bir sıkıntı yok zamanla daha iyi olacağını umut ediyorum
so...
Tevfik doktoruma hemoroid ameliyatı oldum kendisinin ameliyat öncesi ve sonrasında iletişimi yapılacak ve yapılan tedaviyi en ince ayrıntısına kadar anlatması ameliyatın başarısı güler yüzlülüğü herseyiyle mükemmel bir doktor düşünmeden gidin derim kendisi çok iyi bi doktor işini severek yapan inanın belli oluyor buna bide tecrübe beceri güler yüz eklenince tevfik doktorum gibi oluyor kendisine çok teşekkür ediyorum başarılarının devamını diliyorum
Kilo problemim vardi ve bu durumdan cok rahatsızdım. 16 yaşındayım Nuriye Sezer Hanımın diyeti sayesinde kilo vermeye başladım. Gayet güzel bir diyet uyguladım. Nuriye Hanımın güler yüzlü olmasi ve pozitif enerjisi benim modumu da yükseltti. Çok ilgili ve anlayışli bir diyetisyen. Size empati kurarak istediginiz ve sıkıcı olmayan bir diyet listesi ile gayet güzel bir diyet uygulayabilirsiniz .Bu ilgisi ve pozitif enerjisi için Kendisine çok tessekkür ederim
ha...r
İnisülün direncim vardı hocam sayesinde ilk haftalardan sonuç almaya başladık detaylı açıklamalar yapılarak bizleri yönlendirmesi mutlu etti teşekkür ederiz
es...ç
Adıyamanda evimin çatısında düştüm.Sol bileğimde 12kırık vardı. Adıyaman’daki ortopedi uzmanı ameliyatı yapamam dedi Cİhan beye gittim ama iyi ki gittim Allah razı olsun sakat kalacaktım neredeyse. Tedavi sürecim devam ediyor.Herkese tavsiye ederim
co...n
merhaba hocam 9 sene önce gelmiştim ordudan ıspartaya ayagım kırılmıştı bi kaza sonucu ve gitmedigim yer doktor kalmamamıştı sakat kalacaktım en son ıspartaya gityim ve çok degrli hocam yılmaz daglı beni amaliyat etti çok şükür düzeldim ve saglıgım eskisinden daha iyi hiç bir sikayetim yok allah sizden razı olsun hocam egerki bu yorumu görüyorsan çok cok selam eder ellerinden öperim numaranı kayıp ettm sizi arayamıyrum hakkınızı helal edin hocam allahım size uzün uzun ömürler versin allaha emanet ol kal saglıcakla
Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi, Isparta şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi, Isparta şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Nörolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Spor Hekimi.
Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi, toplam 222 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi nerede?Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi adresi Yeni Mahalle Sahil Yolu Isparta şeklindedir.
Isparta bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Isparta bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri