İstanbul Dil ve Konuşma Merkezi
İstanbul Dil ve Konuşma Merkezi
Adnan Kahveci Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:108 Kat:9 Daire: 335, BeylikdüzüUzmanlar
Hasta
Oğlumun l ve r seslerini çıkarmakta problemi vardı. Füsun hanım ile yüz yüze başladığımız terapilerimize online olarak devam ediyoruz. Çok kısa sürede ilerleme kaydetmeyi başardık çünkü çocukları nasıl etkileyeceğini ve eğlenerek çalıştırabileceğini çok iyi biliyor Füsun hanım. Ayrıca online terapiler ise çocuk açısından bir farkı olmadığı gibi ebeveynler olarak seans sonrası nasıl çalışmamız ve neler yapmamız gerektiğini gözlemleme, öğrenme imkanı sundu, bizler de bu doğrultuda çalışmaya devam ediyor her gün ilerleme kaydediyoruz. Bunun için de kendisine minnetarız:)
se...k
Kızımın küçüklüğünden beri konuşmasında dönem dönem kimi zaman az kimi zaman çok takılmalar oluyordu.17 yaşına kadar herhangi bir uzmana götürmedik fakat pandemi sebebiyle okulların online döneme geçmesiyle kızım çok ciddi kekelemeye başladı. Bu dönemde tanıştığımız Füsun Hanım'ın o tatlı ses tonuyla yaptığı haftalık terapiler sayesinde kızım şu an çok akıcı konuşmaya başladı keşke daha ufakken tanısaymışız diyorum. Kendisine emeği, sabrı ve güleryüzü için teşekkür ediyorum. Çocuğunuzun veya kendinizin konuşmasında sıkıntı varsa Füsun Hanım'ı şiddetle tavsiye ediyorum.
5 yaşındaki kızımızda konuşma, daha doğrusu konuşamama problemi vardı. Ebeveynler olarak biz bile bazen ne söylediğini anlamıyorduk. Okulda anlaşılmadığını düşünerek arkadaşları, öğretmenleri ve çevredeki diğer insanlara karşı konuşmak istemiyordu. Uzun arayışlar sonrası Uzm.Dkt. Füsun Yılmaz Taşkıran ile tanıştık. Bu tanışma kızımızın yaşamında bir dönüm noktası oldu. Yaklaşık 4 ay bazen iki haftada bir, bazen 3 haftada bir Lüleburgaz-İstanbul arası mekik dokuduk. Füsun Hanım her gittiğimizde çocuğumuza birşeyler kattı. Bizde onun yönlendirmesi ile evde çocuğumuzu destekledik. Konuşamamasından kaynaklı özgüven eksikliği olduğunu da Füsun Hanım farkedip Çocuk Gelişim Uzmanına bizi yönlendirdi. Şimdi mi? Şimdi kızımız hem çok güzel konuşuyor hem de özgüveni yerine geldi. Füsun Hanıma kızımızın konuşmasında vesile olduğu için, emekleri için çok teşekkür ederiz.
e....c
6 yasindaki oglum r ve l seslerini uretemiyordu.fusun hanım ile tanıştık ve 2 ay gibi kısa bir sürede sesleri üretmeye basladik ve derslerimiz bitti. Ilgisinden ötürü ayrıca teşekkür ediyoruz. Kesinlikle ihtiyacı olan herkesin özellikle küçük çocuklarımızın rahatlıkla başvurabileceği adres olmalı.....
ba...7
5 yaşındaki oğlum 3 kelimeden başka birşey konusmuyordu.Füsun hm sayesinde 1sınıfta ve okuyor.tskler
di....
Kızımız bebekliğinde geçirdiği sağlık sorunları nedeniyle konuşma geriliği , eksikliği yaşıyordu. Anaokulu ile eş zamanlı olarak Füsun. Hanım ile terapilere başladık. Kızımız Füsun Ablası nı çok sevdi, iletişimi çok güzel. Ayşe Beren isteyerek gidiyor ve iki kelimeden sohbet etmeye varan uzun bir süreç geçirdik. Önemli olan çocuğu istekli hale getirmek, sevgiyle ve sabırla Füsun Hanım bunu başardı. Doğru yerde olduğumuza inandık.
ay....
Kızım doğuştan duyma yetesine ne yazık ki sahip değil.15 aylıkken sağ kulağından implant ameliyatı olarak duymaya başladı çok şükür.ancak doğuştan duyma yetisi olmadığından konuşma konusunda yaşıtlarının gerisinde kaldı.fusün hocamla geçen sene tanıştık.kızım düzenli olarak kendisini görüyor.çok büyük gelişmeler kaydettik.etmeye de devam edeceğiz.fusün hocam bana da çok yol gösteriyor.evde kızıma nasıl yardımcı olabileceğimi, onu nasıl geliştirebileceğimi öğretiyor.yollarımız kesiştiği için çok mutluyum.kızım fusün ablasını çok seviyor çünkü o kadar sıcakkanlı ve içtenki.bu sevgi öğretmeninin dediklerini uygulamasında çok faydalı oluyor.konuşma sıkıntısı yaşayan tüm çocuklarımız için zaman çok değerli.yanlış telafuz edilen kelimeler iyice yerleşmeden doğruları öğrenmeleri gerekiyor.aksi takdirde düzeltmek çok daha uzun zaman gerektiriyor.fusün hocam kesinlikle çok doğru bir adres.yardımlarınız için çok teşekkür ederiz
öt...k
5 yaşındaki oğlumun konuşma geriliği için internetten araştırarak bulup kendisine başvurduk. Sayılı kelimeler söylerken 4 ay içinde artık konuşuyor hala geldi tabiki eksikleri var hala ama ilerlememiz çok iyi. Oğlum seanslara koşarak gidiyor, biz çok memnun kaldık.
d.....
Merhaba, yaklaşık 2 ay önce internette ki yorumlardan yola çıkarak, füsun hocayla görüşme şansımız oldu. 6 yaşında olan oğlumun “L,S,Z ve R” harflerini çıkarma, doğru telaffuz etme sorunu vardı. Biz aile olarak evde bu seslerin çıkartılması konusunda oğlumuza yardımcı olalım derken, iyice içine kapandı. Füsun hoca sayesinde 2 aylık gibi kısa bir sürede “R” sesinin çıkartılması dahil oğlumun sorunu çözüldü. Ayrıca füsun hoca sayesinde içine kapanıklık sorunuda çözüldü. Kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum.
Deniz Yılmaz
İstanbul Dil ve Konuşma Merkezi, Beylikdüzü şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Dil ve Konuşma Merkezi, Beylikdüzü şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Pedagog.
İstanbul Dil ve Konuşma Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Dil ve Konuşma Merkezi, toplam 12 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi.
İstanbul Dil ve Konuşma Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Dil ve Konuşma Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Dil ve Konuşma Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Dil ve Konuşma Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Dil ve Konuşma Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Dil ve Konuşma Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Dil ve Konuşma Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İstanbul Dil ve Konuşma Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Dil ve Konuşma Merkezi nerede?İstanbul Dil ve Konuşma Merkezi adresi Adnan Kahveci Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:108 Kat:9 Daire: 335 Beylikdüzü şeklindedir.
Beylikdüzü bölgesindeki Aile Terapisi klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Ürolog klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Daha fazla (15)Beylikdüzü Aile İçi İletişim Sorunları
Beylikdüzü Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Beylikdüzü Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Beylikdüzü Obsesif-Kompulsif Bozukluk