İstanbul Hospital
Atatürk Mah. Salıpazarı Cad.No:30, İstanbul 34307Sigortalar
- Diğer (İade)
- SGK
sa...
Bu sene ayağımdaki nasirin apsesi için başvuru yapdim çok memnun kaldım çok ilgili mesleğini severek yapıyor anlatım şekli çok iyi mesleğin de başarılı tavsiye edilir hastasına olan sabrına da hayran kaldım
ne...e
Dizlerimde geçmeyen uzun süreli ağrım vardı daha önce bir çok hastaneye doktora gitmeme rağmen sonuç alamamıştım doktorun ilgisi detaylı anlatımı ve film sonrasında verdiği ilaçlar ve yapmam gereken bazı fizik tedavi hareketleriyle inanılmaz rahatladım elinize emeğinize sağlık hocam ben daha önce bu kadar güleryüzlü bir hekime denk gelmemişim hastalarınızla ilginiz alakanız gerçekten harıkasnz hocam
mc...n
Merhabalar. Ben 8 senedir İstanbul Hospital'dan fizik tedavi aldım. 2 sene önce Berkay hocamla tanıştım. 2 sene önce bir defalık olarak bir gün boyunca beni tedavi etti. Bu süreç boyunca benimle çok ilgilendi ve çok memnun kaldım. Bu yüzden Berkay hocamı tüm fizik tedavi ihtiyacı olanlara öneririm. 2 sene önceden Berkay hocam benimle bir kere bir gün boyunca benimle ilgilendikten sonra ve öncesinde bile bu seneye kadar hep raporum bitene kadar başka fizyoterapistler beni tedavi ediyordu. Bu fizyoterapistler ise tabiki de Berkay hocamın fizyoterapist dostlarıdı. Tabiki de Berkay hocamın fizyoterapist dostlarındanda memnun oldum. Benimle başka fizyoterapistler tedavi ettirirken bile hep raporum bitene kadar İstanbul Hospital'a gelince tüm gün boyunca benimle yine ilgileniyor hatta benim durumumu sorup konuşuyoruz, Dünyanın en yakışıklı Berkay hocamla. Yine de tüm fizik tedavi ihtiyacı olanlar başka fizyoterapistten tedavi alsa bile sizinle ilgilenir. Sizi çok seviyorum,Berkay hocam.
m....s
Uzun süredir devam eden sırt ve bel ağrılarımı fizyoterapistim neredeyse minimuma indirgedi. Devamlı olarak kendisine geliyorum ve gelmeye devam edeceğim. Kendisi alanında çok uzman ve uyguladığı teknikerle tam olarak şikayetlerime yönelik çalışıyor. Sadece bedenen iyi hissetmek için bile kendisine başvuruyorum. İlgi alaka en üst düzeyde, iletişimi oldukça iyi. Mesleki açıdan güvendiğim tek adres.
se...
çene ve boyun ağrılarımdan dolayı randevu oluşturdum. 2. seansım bitti. Berkay bey ve uyguladığı tedaviden cok memnun kaldım, çok ilgiliydi, herkese tavsiye ediyorum.
1 buçuk aydır anal fissür problemi yaşıyordum ameliyat korkum yüzünden doktora gitmedim tabiri caizse ağrıdan yerlerde süründüm ama Kenan beye gittim ve çok kolay bir operasyonla beni bütün sıkıntımdan anında kurtardı. Yaptığı ameliyat sayesinde artık hiç ağrım yok kendisinden Allah razı olsun. Ne yapacağını bilen becerikli Güleryüzlü bir doktor rabbim yolunu açık etsin.
İstanbul Hospital, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Hospital, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Genel Cerrah, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, El Cerrahı, Radyolog, Dermatolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı.
İstanbul Hospital hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Hospital, toplam 272 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Endoskopi, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi), Fundoplikasyon, Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi, Gastroskopi, Kolonoskopi, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Splenektomi, Laparoskopik Reflü Ameliyatı, Endoskopik Cerrahi.
İstanbul Hospital adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Hospital online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Hospital kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Hospital tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
İstanbul Hospital kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen İstanbul Hospital aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar İstanbul Hospital hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Hospital nerede?İstanbul Hospital adresi Atatürk Mah. Salıpazarı Cad.No:30 İstanbul şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
İstanbul bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
İstanbul bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Daha fazla (15)Üsküdar bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Fatih bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri