İstanbul Kudret Göz Hastanesi
Hakkımızda
İstanbul Kudret Göz Hastanesi
Sarayardı Cad.No:1, Kadıköy
Hastasının tüm şikayetlerini dikkatle dinleyen, her detayın üzerinde duran işini gerçekten titizlikle yapan bir doktor. Daha önce başvurduğum bir uzmanın tedavisinden sonra daha da kötüleşen ve kronikleşen alerji ve şiddetli göz kuruluğum, Nail Bey’ in uyguladığı tedavi ile kısa sürede iyileşmeye başladı. Göz hastalıkları konusunda uzman arayışı olanlara şiddetle tavsiye ediyorum.
z....a
Miyop astigmatım vardı Yaş 34 23 Eylül 2023'te lazer lasik operasyon oldum Şu an gayet iyi suni gözyaşı kullanıyorum doktorumdan memnun kaldım nazik yaklaşımı ve empatisi güzeldi
eb...
Doktor Nail bey hayatimda gördügüm en iyi ve isini titizlikle yapan bir Doktor. .
Almanyadan türkiyeye gelip Doktor nail bey‘de gözlerime lazer yaptirdim.
Kendisi hem insan olarak‘da cok iyi birisi.
Kendisine cok güvenerek gözlerimi lazer yaptirdim.
Türkiyeye yine gelirsem Doktor beyi ziyeret etmek isterim.
Sevgilerimle ebru
2019 da bir referans ile Nail Bey’e muayene oldum, göz numaram 5,5 idi. Gereken tüm tetkikler yapıldı sonrasında doktor beyin yönlendirmeleri eşliğinde ön hazırlık sonrasında da laser ameliyatım gerçekleştirildi. Ameliyat öncesi sonrası kontrol tüm bilgilendirmeleri yaklaşımı rahatlatıcı iletişimi ve detaylı anlatımlarıyla hem güven veren hem de işinin çok ehli olduğunu hissettiren bir doktor Nail Bey. Yaklaşık 4 yıldır da hiç bir sorun yaşamadan net bir görüşe sahibim. Teşekkür ederim kendisine.
ay...z
Nail hoca bilgi, beceri ve deneyimiyle üst göz kapağı operasyonumu başarıyla gerçekleştirdi.Çok memnun kaldım ve çevreme gururla tavsiye ediyorum.Hocam çok teşekkürler
ad....
Osman Hocam , hem esprili ve sempatik , hastasını rahatlatan ; hem de konusunda çok bilgili ve donanımlı bir hekim.En önemlisi de; hastasıyla çok iyi niyetli ve ciddi olarak ilgileniyor.Kendisine ilk gittiğimde glokom teşhisi koymuştu ve bazı damlalar yazmıştı.Ben , gözlerime çok güvendiğim için olayı fazla ciddiye almamıştım ve damlalar bittikten sonra da kontrol için çok geç gittim.Bana epey kızdı (tabii ki iyi niyetle ! )ve bu rahatsızlığı ciddiye almazsam , sonunun körlüğe kadar gideceği konusunda beni uyardı.Şimdi,yaklaşık üç yıldır sürekli damlalarımı muntazam kullanıyor ve hocama düzenli kontrole gidiyorum.Ona bir hekim olarak çok inanıyorum.Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.
İstanbul Kudret Göz Hastanesi, Kadıköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Kudret Göz Hastanesi, Kadıköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
İstanbul Kudret Göz Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Kudret Göz Hastanesi, toplam 36 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Astigmatik Keratotomi, Blefaroplasti, Blefarospazm Tedavisi, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Botulinum Toksini Tip A, Botulinum Toksini Tip B, Erg(Elektroretinografi), Fakik Göz İçi Lens, Fotorefraktif Keratektomi (Prk), Glokom Ameliyatı.
İstanbul Kudret Göz Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Kudret Göz Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Kudret Göz Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Kudret Göz Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Kudret Göz Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Kudret Göz Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Kudret Göz Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İstanbul Kudret Göz Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kudret Göz Hastanesi nerede?İstanbul Kudret Göz Hastanesi adresi Sarayardı Cad.No:1 Kadıköy şeklindedir.
Kadıköy bölgesindeki Psikolog klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri