Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi
Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi
Sağlık Mahallesi, Kayseri 38000
or...k
Sürekli nöbetler geçiriyordum.
Bir kaç uzmana gittim ama bir şeyim olmadığını söyleyip beni gönderdiler.
Bu esnada eski öğretmenimin terkinleri ile Uzm. Dr. Osman GÖLGELI beyden randevu alıp kendisine kontrole gittim.
Kontroller sonucunda epilepsi hastası olduğumu söyledi ve ilaç tedavisine başladık 17 senedir ilaç kullanıyorum sayesinde iyiyim
Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi, Kayseri şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi, Kayseri şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Nörolog, Aile Hekimi, Genel Cerrah, Akupuntur Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı.
Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi ile iletişime geçin.
Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi nerede?Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi adresi Sağlık Mahallesi Kayseri şeklindedir.
Kayseri bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Kayseri bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri