Kayseri Özel İbn-İ Sina Hastanesi
Hakkımızda
Kayseri Özel İbn-İ Sina Hastanesi
Nuh Naci Yazgan Cad.No:3 Yoğunburç Gavremoğlu Mah., Melikgazi
es...a
Ameliyat olalı iki hafta oldu şimdiden çok memnunum burnumun yeni halinden. Nefes almada ve şeklinde sıkıntım vardı açıkcası çok korkuyodum başta ameliyat olmaya ama metin hoca sagolsun bana güven verdi. Ona gitmeden önce baska bi doktora gitmiştim ama ilgisinden memnun kalmadım. Metin hocanın güler yüzlülüğü ve ilgili oluşu bana güven verdi. Bu arada tampon olayı gözünüzü korkutmasın hiç bi acı sızı yok ya da metin hocanın eli hafifti bilmiyorum :)
Kayseri Özel İbn-İ Sina Hastanesi, Melikgazi şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kayseri Özel İbn-İ Sina Hastanesi, Melikgazi şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Radyolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
Kayseri Özel İbn-İ Sina Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Kayseri Özel İbn-İ Sina Hastanesi, toplam 10 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Ağrı Pompası, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Epidural Anestezi, Epidural Kan Yaması, Genel Anestezi, Preoperatif Değerlendirme, Spinal Anestezi, Spinal Ve Epidural Anestezi.
Kayseri Özel İbn-İ Sina Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kayseri Özel İbn-İ Sina Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kayseri Özel İbn-İ Sina Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kayseri Özel İbn-İ Sina Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kayseri Özel İbn-İ Sina Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kayseri Özel İbn-İ Sina Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kayseri Özel İbn-İ Sina Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Kayseri Özel İbn-İ Sina Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Kayseri Özel İbn-İ Sina Hastanesi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Kayseri Özel İbn-İ Sina Hastanesi nerede?Kayseri Özel İbn-İ Sina Hastanesi adresi Nuh Naci Yazgan Cad.No:3 Yoğunburç Gavremoğlu Mah. Melikgazi şeklindedir.
Melikgazi bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Melikgazi bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri